Πέντε γερμανικές εταιρείες θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, αρχές Οκτωβρίου, για συνεργασίες στην εξοικονόμηση ενέργειας

Πέντε γερμανικές εταιρείες θα έχουν επαφές στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Οκτωβρίου για την εξοικονόμηση ενέργειας στον ξενοδοχειακό κλάδο και σε κτίρια του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK), το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 10-14 Οκτωβρίου 2022 επιχειρηματική αποστολή με 5 γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της ενέργειας.

Την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, στο Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη, όπου οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν υπηρεσίες και προϊόντα για την εξοικονόμησης ενέργειας σε κτήρια, ενώ ομιλητές από τη Γερμανία και την Ελλάδα θα αναφερθούν στην υφιστάμενη κατάσταση και στις προοπτικές, δεδομένης της ενεργειακής κρίσης που διανύουμε, ενώ θα αναδειχθούν λύσεις και καλές πρακτικές για κτήρια του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα καθώς και του ξενοδοχειακού κλάδου.

Τις επόμενες ημέρες (12-13 Οκτωβρίου 2022) θα υπάρχει δυνατότητα για συναντήσεις με τις συμμετέχουσες εταιρίες από Γερμανία, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών.

Τόσο η παρακολούθηση του συνεδρίου όσο και οι συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις είναι δωρεάν.

Στην επιχειρηματική αποστολή θα συμμετέχουν:

Power Consult Kehrer GmbH

LED-LIGHT-Germany GmbH

EKG Ing.Büro Kruft GmbH

time2ENERGY eG

GridParity AG- next generation photovoltaic.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΠΡΟΤΟ: Κλήρωση & διαλογή της  8ης-09-2022
Επόμενο άρθροΤεχνολογία: Στο 95% έφθασε πλέον η χρήση του Διαδικτύου από τον ελληνικό πληθυσμό ηλικίας 13-74 ετών, σύμφωνα με έρευνα της Focus Bari