Πέλλα: Πολύνεκρο τροχαίο έξω από την Έδεσσα – Εποχικοί εργάτες γης από την Αλβανία οι πέντε νεκροί επιβαίνοντες του Ι.Χ. αυτοκινήτου

Εργάτες γης από την Αλβανία ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πέντε επιβαίνοντες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, έξω από την Έδεσσα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

 

Όπως έγινε γνωστό, ήταν όλοι άνδρες (55, 50, 47, 19 και 16 ετών ενώ οι δύο τελευταίοι συνδέονταν με συγγενικούς δεσμούς) και βρίσκονταν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα με το καθεστώς της χορήγησης τρίμηνης τουριστικής βίζας, προκειμένου να απασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εργάζονταν στον κάμπο της Εορδαίας, ενώ διέμεναν στη Σκύδρα Πέλλας.

Το πολύνεκρο τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό. Από την άμορφη μάζα σιδερικών ανασύρθηκαν νεκροί – με τη συνδρομή πυροσβεστών – και οι πέντε επιβαίνοντες, η ταυτοποίηση των οποίων έγινε τις επόμενες ώρες.
Ο οδηγός της νταλίκας διακομίστηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και είναι καλά στην υγεία του. Οι έρευνες της Τροχαίας Έδεσσας για τις συνθήκες του δυστυχήματος είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ για την πορεία των ερευνών ενημερώνεται η τοπική Εισαγγελία Πρωτοδικών.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται και σήμερα οι αιτήσεις στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
Επόμενο άρθροΛορέντζος Γκρέτσας: Είμαι έτοιμος να συνεισφέρω ανιδιοτελώς στο δήμο Ηρακλείου Αττικής.