ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης: Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 3 Ιανουαρίου η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκης, βασική προτεραιότητα αποτελούν οι επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές, και προς την κατεύθυνση αυτή κινείται συντονισμένα η οργάνωση της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Η παράλληλη δραστηριοποίηση για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, και συγκεκριμένα για το Δήμο Θεσσαλονίκης, θα ενισχύσει την προσπάθεια για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις Βουλευτικές Εκλογές, καθώς θα ενεργοποιηθεί περαιτέρω ένας μεγάλος αριθμός στελεχών του Κινήματος που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι της Αυτοδιοίκησης.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, τόσο θα σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, θα πρέπει παράλληλα με τη στελέχωση των ψηφοδελτίων για τις Βουλευτικές Εκλογές, να υπάρξει μία συντονισμένη και θεσμική προσπάθεια ενίσχυσης προοδευτικών σχημάτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Για το Δήμο Θεσσαλονίκης, η Νομαρχιακή Επιτροπή, μέσω της συγκεκριμένης επιτροπής και μόνο,  θα ξεκινήσει από μηδενική βάση, τη διαβούλευση με διαφάνεια και ανοικτές διαδικασίες έχοντας συγκεκριμένη στόχευση:

  1. την ενεργοποίηση των φίλων και μελών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τις Δημοτικές Εκλογές.
  2. την αξιολόγηση θέσεων και προτάσεων αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν τους Δημότες Θεσσαλονίκης.
  3. τη συμμετοχή των Δημοτικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
  4. τη συζήτηση σε πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο με όσους ενδιαφέρονται να εμπλακούν στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ά Θεσσαλονίκης, στο επόμενο διάστημα, μέσω ανοικτών, πολιτικών, θεσμικών διεργασιών, θα κινήσει μία διαδικασία από τη βάση της οργάνωσης συνομιλώντας με τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης.

Η συμμετοχή όλων των μελών θα ενισχύσει την παραπάνω δημοκρατική διαδικασ

                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ

Προηγούμενο άρθροΑναρτήθηκε η Συνοπτική και αναλυτική οικονομική κατάσταση του Προϋπολογισμού του Οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΗ ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου