ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Δόθηκε το σύνθημα! Η πορεία για τις Ευρωεκλογές ξεκίνησε!

  ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Δόθηκε το σύνθημα! Η πορεία για τις Ευρωεκλογές ξεκίνησε!

  ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΣΟΚ.

  Χθες, Κυριακή 7 Απριλίου 2024, ξεκινήσαμε την πορεία μας για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές, που απέχουν μόλις δύο μήνες. Με την ψήφο μας, θα δηλώσουμε ποια Ευρώπη επιθυμούμε και ποιες αλλαγές επιθυμούμε στις καθημερινές μας συνθήκες ζωής. Η θέση μας στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι σαφής και πιστή στον ιστορικό μας ρόλο.

  Ως φιλοευρωπαίοι και ως ενεργά μέλη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών επιδιώκουμε μια ισχυρή Ευρώπη με κοινά εργαλεία αλληλεγγύης, που θα μειώνουν τις ανισότητες, θα ενισχύουν τις οικονομίες και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κρατών μελών.

  Επιστρέψαμε δυναμικά και στις 9 Ιουνίου θα δώσουμε το μήνυμα της προοπτικής έναντι μιας κυβέρνησης που επιδιώκει τη στασιμότητα. Ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό, αξιωματική αντιπολίτευση την 9η Ιουνίου, σημαίνει ημερομηνία λήξης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

  Οι υποψήφιοι https://bit.ly/4aHlMAo

  Ως ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας, απευθύνουμε κάλεσμα σε αγωνιστική κινητοποίηση, όλα τα στελέχη και  όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Ημαθίας, για την μεγάλη αλλαγή, την αξιοκρατία, την ευημερία, την ελπίδα και την κοινωνική δικαιοσύνη.

  ΠΑΣΟΚ ΕΚΔ8 n ΠΑΣΟΚ ΕΚΔ7 n ΠΑΣΟΚ ΕΚΔ0 n ΠΑΣΟΚ ΕΚΔ

  Προηγούμενο άρθροΕθνικό Σύστημα Υγείας Για Όλους ανεξαρτήτως εισοδήματος – «Συμμαχία της Ποιότητας» για την υγεία του Έλληνα πολίτη
  Επόμενο άρθροΠασχαλινά bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας