ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ: Ο Μιχάλης Χάλαρης αναλαμβάνει σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και Υποστράτηγος Π.Σ. (ε.α.) Μιχάλης Χάλαρης αναλαμβάνει σύμβουλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθεί το βιογραφικό του κ. Χάλαρη:

Ο Δρ. Μιχάλης Χάλαρης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και Υποστράτηγος Π.Σ. (ε.α.) έχοντας υπηρετήσει σε επιτελικές & επιχειρησιακές θέσεις. Σήμερα τελεί Διευθυντής Ερευνών σε θέματα Διακινδύνευσης, Κίνδυνων, Κρίσεων και Ασφάλειας στο Θεσμοθετημένο Εργαστήριο «Ήφαιστος», Διευθυντής του Τομέα Φυσικής Χημείας και Χημικής Τεχνολογίας και Αν. Διευθυντής στο ΠΜΣ «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας».

Έντονη διδακτική, ερευνητική και μελετητική δραστηριότητα με πλήθος δημοσιευμένων εργασιών. Είναι συντονιστής Καθηγητής του μαθήματος «Τεχνολογικές καταστροφές και περιβαλλοντικοί κίνδυνοι» στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα (ΔΔΠΜΣ) «Ανάλυση και Διαχείριση ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών», διδάσκων στο μάθημα «Hazard Identification & Risk Management» στο MSc in Oil and Gas Technology και έχει διατελέσει Καθηγητής στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής και προσκεκλημένος Καθηγητής σε προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών άλλων ΑΕΙ.

Για τρία έτη (2009-2012) υπήρξε επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, καθώς επιλέχτηκε μέσω της διαδικασίας opengov για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Προηγούμενο άρθροΓ. Φραγγίδης: Στον “αυτόματο πιλότο” η πανδημία
Επόμενο άρθροΧωρίς Rapid test αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου στα ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας