Αρχική Νάουσα Παρουσίαση κοινής ποιητικής συλλογής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Παρουσίαση κοινής ποιητικής συλλογής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Εκδήλωση για την κοινή ποιητική συλλογή του Χρήστου Τουμανίδη και του Γιώργου Δελιόπουλου

συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Κίνηση για τα Γράμματα και τις Τέχνες, υπό την Αιγίδα του Δήμου Νάουσας.

Στο φιλόξενο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας θα βρεθούν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στις 6 το απόγευμα, ο Ναουσαίος Χρήστος Τουμανίδης και ο Ημαθιώτης από την Αλεξάνδρεια – Γιώργος Δελιόπουλος για να μιλήσουν για την κοινή τους πορεία, που οδήγησε στην εντυπωσιακή αυτή κοινή έκδοση: ΕΟΡΔΑΙΑ ΓΗ ή αναζητώντας τον χαμένο μας χρόνο.

Το βιβλίο θα προλογήσει με ποιητικές αναφορές η Ξανθή Χονδρού-Χιλλ.

Οι δύο ποιητές πήραν ως έναυσμα για την συνεργασία τους το τσιτάτο του Μαρσέλ Προύστ, από το βιβλίο “Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο, Από τη μεριά του Σουάν”: “Ως τότε νόμιζα πως οι τοποθεσίες αυτές ήταν μόνο μια πανάρχαια φύση, που απόμεινε σύγχρονη με τα μεγάλα γεωλογικά φαινόμενα- και τόσο έξω απ’ την ανθρώπινη ιστορία, όσο ο Ωκεανός και η Μεγάλη Άρκτος…”

Προηγούμενο άρθροO πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος στην Agrotica
Επόμενο άρθροΜήνυμα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών