Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων στήριξης έως τις 22 Μαρτίου για το «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ»

Παρατείνεται έως και την Τετάρτη 22 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων στήριξης του μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και Κλιματικά μέτρα» (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ) του ΠΑΑ 2014-2022, όπως αναφέρεται σε τροποιητική απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.

Η Δημόσια Δαπάνη της παρούσας Πρόσκλησης ανέρχεται σε ένα 1.400.000 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).
Το ύψος ενίσχυσης ορίζεται στα 454 ευρώ ανά εκτάριο ετησίως και αφορά στις καλλιέργειες της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς και της βερικοκιάς οι οποίες, για τις ανάγκες της παρούσας δράσης, αποτελούν την καλλιεργητική ομάδα των πυρηνοκάρπων (πλην δαμασκηνιάς).
Στο παραπάνω ποσό συμπεριλαμβάνεται το κόστος συναλλαγής (αμοιβή επιβλέποντα Γεωπόνου) που ανέρχεται μέχρι το ύψος των 14 ευρώ ανά εκτάριο ετησίως. Στο αναγραφόμενο ύψος της αμοιβής του επιβλέποντα Γεωπόνου (14 ευρώ/εκτάριο/έτος), ο ΦΠΑ δεν είναι επιλέξιμος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΔΥΠΑ: Παρατείνεται έως τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023, η υποβολή των αιτήσεων για τον Β΄ κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικότητας νέων, με επιχορήγηση 14.800 ευρώ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Παραδόθηκε 33χρονος κατάδικος που είχε αποδράσει από τα δικαστήρια της πόλης