Παραιτήθηκε και ο δεύτερος συνήγορος που ανέλαβε την υπεράσπιση της 33χρονης για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι παραιτείται από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, εξέδωσε ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου, σήμερα, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό”.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη κατηγορούμενη, έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΜεσανατολικό: Ένταση στα Παλαιστινιακά Εδάφη και το Ισραήλ μετά την αιματηρή επίθεση στο Τελ Αβίβ
Επόμενο άρθροΥπ. Εργασίας: Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων για το «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον μήνα Απρίλιο – Οι υπόλοιπες προθεσμίες υποβολής δηλώσεων στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ»