ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας :Παρουσίαση Μπάμπη Πετρίδη και νέων ποδοσφαιριστών

Τον καινούργιο προπονητή και τους νέους παίκτες που έχει αποκτήσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας παρουσίασε η διοίκηση της ομάδας.

Ο κύριος στόχος των κυπελλούχων Ημαθίας  είναι το πρωτάθλημα όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας κος Βασίλης Κίτσας και τόνισε ότι φέτος η διοίκηση θα δώσει μεγάλη σημασία στο κομμάτι πειθαρχία και ότι όλη η ομάδα θα πρέπει να λειτουργεί σαν οικογένεια.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο καινούργιος προπονητής Μπάμπης Πετρίδης ο οποίος αφού ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για αυτόν η επιστροφή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας που έχει πάντα μέσα στην καρδιά του.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις επτά λέξεις που θα πρέπει να μπουν για τα  καλά στο μυαλό των παικτών του για να μπορέσουν να κατακτήσουν  το πρωτάθλημα και είναι: οργάνωση ,οικογένεια, πειθαρχία-συνέπεια, εκτίμηση,  δουλειά, σεβασμός  και αγάπη.

Τέλος ανέφερε ότι η προετοιμασία φέτος θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου,  οι προπονήσεις θα γίνονται στο Βρυσάκι και θα είναι καθημερινές ενώ αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες ποδοσφαιριστών μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

DSC05906DSC05911DSC05913DSC05914DSC05926DSC05928DSC05931DSC05936DSC05947DSC05954

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ δήλωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος
Επόμενο άρθροΟ τουρκικός στρατός ανακοίνωσε πως κατέλαβε την εξουσία στην χώρα