Παντελής Περιβολάρης: Με τους Δημοκράτες στην Ευρωβουλή δεν πρόκειται να περάσουν σχεδιασμοί για συμφωνίες αλά Πρεσπών στο Αιγαίο

Στο εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Δημοκρατών – Ανδρέας Λοβέρδος στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Παντελής Περιβολάρης.

Ο κ. Περιβολάρης περιόδευσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, συνομίλησε με πολίτες και άκουσε προβλήματα και προβληματισμούς των Θεσσαλονικέων, από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Η έλλειψη αξιόπιστης και ουσιαστικής αντιπολίτευσης στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το υψηλό κόστος διαβίωσης τα εθνικά θέματα και ειδικότερα τα ελληνοτουρκικά ήταν τα ζητήματα για τα οποία, μεταξύ άλλων, συνομίλησε με τους πολίτες ο κ. Περιβολάρης, ο οποίος τόνισε: «Σας ζητώ να ψηφίσετε τους Δημοκράτες – Ανδρέας Λοβέρδος, να μας δώσετε τη μεγαλύτερη δυνατή δύναμη στην Ευρωβουλή έτσι ώστε μέσα από την τρίτο, σήμερα, ευρωπαϊκό κόμμα, το Renew, να προωθήσουμε όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Ελλάδας και οι σημερινοί κομματικοί σχηματισμοί δεν έχουν καταφέρει.

Θέλω να πω κατηγορηματικά ότι με τους Δημοκράτες στην Ευρωβουλή δεν πρόκειται να περάσουν σχεδιασμοί για συμφωνίες αλά Πρεσπών στο Αιγαίο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Παντελής Περιβολάρης συζητούν με πολίτες

Προηγούμενο άρθροΗμερήσιο Γυμνάσιο Πλατέος: Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Εθνική ανάγκη η πατρίδα μας να αποκτήσει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και εναλλακτική κυβερνητική επιλογή»