Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας – Ανακοίνωση

Ένας 27χρονος νέος άνθρωπος θέλοντας  να κάνει μπάνιο στα ιαματικά λουτρά έξω από την Λαμία ξαφνικά  έχασε της αισθήσεις του και έφυγε από  από τη ζωή.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτή λουτρόπολη δεν έχει τις προδιαγραφές ούτε έχει ιατρικό προσωπικό προκειμένου να είναι  σίγουρος ο  λουόμενος να κάνει τα μπάνιο του.
Την ευθύνη για αυτή την λουτρόπολη έτσι πώς λειτουργεί την έχει ο δήμος Λαμίας την έχει επίσης το Υπουργείο Τουρισμού που  δεν  ξέρουμε εάν έχει φάκελο στο Υπουργείο για αναγνώριση.
Ο κόσμος βλέποντας ότι είναι ιαματικό και θαυμάσιο νερό μπαίνει εντελώς δωρεάν και κάνει τα μπάνια.

Εδώ και 20 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας συνεχώς τονίζουμε ότι τα ιαματικά νερά είναι και μικρά νοσοκομεία και χρειάζεται ιατρικό και πάρα -ιατρικό προσωπικό αλλά ποτέ δεν εφαρμόζεται.
Ασφαλώς για την όλη υπόθεση θα γίνει έρευνα και από την αστυνομία το θέμα για μας είναι ότι χάθηκε ένας άνθρωπος άδικα και μάλιστα νέος 27 ετών πολύ θα μας πούνε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη θάλασσα αλλά δεν είναι έτσι.

Για μία φορά ακόμη ζητούμε από τους δημάρχους  που έχουν  ιαματικές πηγές και από τους ιδιώτες να υπάρχουνε οργανωμένα ιατρεία και πριν μπει ο  λυόμενο στα λουτρά να εξετάζεται αν είναι εντάξει κάτι που δεν γίνεται μέχρι σήμερα.
Αυτά τα λίγα από τον πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών  πηγών και στέλνουμε στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του 27χρονου.

Παν συλλ λουτροπ

Για το Δ.Σ του συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης

Προηγούμενο άρθροΣτα 61,5 εκ. € το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας – Υπογραφή της 2ης τροποποίησης της Συμφωνίας Χρηματοδότησης
Επόμενο άρθροΔήλωση Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής