Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Διασυλλογικοί Αγώνες Τοξοβολίας ΑμεΑ 2020

Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Τοξοβολίας ΑμεΑ που θα γίνουν παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020, θα συμμετέχει το “Εν Σώματι Υγιεί” με τον Ναουσαίο τοξοβόλο, Γιώργο Λούκας.

Ο Γιώργος Λούκας, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αγώνες της παραολυμπιακής τοξοβολίας (para archery), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως μέλος του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Νάουσας με επιτυχία σε αγώνες στην ολυμπιακή εκδοχή του αθλήματος της τοξοβολίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης (Θέρμη) το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ενώ ο αθλητής που θα συνοδεύεται από τον Τεχνικό Διευθυντή του “Εν Σώματι Υγιεί” κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, για να περάσει ο αθλητής από την διαδικασία του classification.

To “Εν Σώματι Υγιεί” θα πάρει μέρος στους Διασυλλογικούς Αγώνες, αφού με την αλλαγή του αθλητικού νόμου, δε μπορεί να συμμετέχει σε άθλημα που δεν είναι αναγνωρισμένο. Με τη συμμετοχή του αθλητή μας στους φετινούς αγώνες, η Τοξοβολία ΑμεΑ θα γίνει το έκτο παραολυμπιακό άθλημα που καλλιεργεί του σωματείο μας και σύντομα θα λάβει αναγνώριση και για αυτό.