Παναγιώτης Δουδωνής: Δεν μπορεί να επικαλείται τον Ανδρέα Παπανδρέου ο άνθρωπος, που συγκυβερνούσε τέσσερα χρόνια με τον Πάνο Καμμένο και την Ακροδεξιά

Στο πλαίσιο τηλεοπτικής παρουσίας του στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά στον Τ/Σ ΣΚΑΪ, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, σχολιάζοντας τις χθεσινές αναφορές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Πάτρα υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να επικαλείται τον Ανδρέα Παπανδρέου ο άνθρωπος, που συγκυβερνούσε τέσσερα χρόνια με τον Πάνο Καμμένο και την Ακροδεξιά».

«Όταν άκουσα αυτά που είπε η Πόπη Τσαπανίδου, τα επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας και νωρίτερα είχε αναφέρει και ο Κώστας Βαξεβάνης, αρχικά εκνευρίστηκα και το θεώρησα μια απαράδεκτη κίνηση. Καθώς το ξανασκέφτομαι έχει αρχίσει να μου προκαλεί θυμηδία, γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ψεκασμού. Η διασπορά ευφάνταστων θεωριών συνωμοσίας δεν είναι επίπεδο πολιτικού διαλόγου» σημείωσε ο κ. Δουδωνής στον απόηχο των τελευταίων αναφορών εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Απευθυνόμενος στον επίσης προσκεκλημένο στην εκπομπή Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ανέφερε: «Μας επικρίνετε ότι η αντιπολίτευση δεν είμαστε αρκετά αποτελεσματικά πατριώτες; Γιατί εδώ τείνουμε να νομίσουμε ότι η σύγκρουση στην Ελλάδα είναι μεταξύ Μητσοτάκη-Ερντογάν».

Ο Παναγιώτης Δουδωνής, τέλος, επέκρινε την Κυβέρνηση για δημοσιονομικό λαϊκισμό υπενθυμίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης όταν ήταν στην αντιπολίτευση τασσόταν κατά των επιδομάτων, ενώ τώρα υιοθετεί αυτή την πρακτική».

Προηγούμενο άρθροΤηλέμαχοι Αλεξάνδρειας: Κοπή βασιλόπιτας
Επόμενο άρθροΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Ελεύθερη πρόσβαση σε όλους στα στοιχεία για το γάλα με την εφαρμογή «iMilk Elgo»