Παναγιώτης Δουδωνής: «Απέναντι μας έχουμε τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη αντιπρόταση»

O Παναγιώτης Δουδωνής, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Κληθείς να σχολιάσει ποιον έχει απέναντι του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τόνισε ότι «δεν έχουμε κανέναν απέναντι μας, Έχουμε απέναντι μας τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών

και το βασικό ζήτημα είναι αν υπάρχει αντιπρόταση από άλλο κόμμα και αυτή είναι μόνο του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Δουδωνής υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έδωσε έμφαση στο πρόγραμμα του με μία βασική στόχευση «καταλήξαμε σε ένα πρόγραμμα το οποίο χωρίς να είναι δημοσιονομικώς επεκτατικό, δίνει έμφαση στην οικονομία, στη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων».

Απηύθυνε κάλεσμα στους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες «που ζητούν ένα προοδευτικό σπίτι, μία προοδευτική αντιπρόταση σε αυτό το οποίο βλέπουμε να γίνεται, μία αλαζονική πολιτική που διευρύνει τις ανισότητες», ενώ τόνισε ότι δεν θεωρεί προοδευτικό τον κ. Τσίπρα. «Ο κ. Τσίπρας προοδευτικός δε μπορεί να είναι, όταν έχει συγκυβερνήσει με τον Πάνο Καμμένο και έχει κάνει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η διεύρυνση του ήταν ο Ευάγγελος Αντώναρος και η κυβέρνηση της χρεοκοπίας Καραμανλή».

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Γ. Λαμπράκη
Επόμενο άρθροΆρθρο Πέτρου Ευθυμίου: Εκλογές 25 Ιουνίου – Προς Νέο ιστορικό κύκλο