Παιδικό Πρωτάθλημα: «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών με «Άθλο» Αλεξάνδρειας

Σε ήττα υποχρέωσε το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου»

Γιαννιτσών ο «Άθλος» Αλεξάνδρειας, αφού κέρδισε την Κυριακή 19/01/2020 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» για την συνέχεια του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.με σκορ 57-64.

Σε ένα πολύ όμορφο αγωνιστικό κλίμα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων όσων παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών στο οποίο η δυο ομάδες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι δύο ομάδες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν κοντά στο σκορ με την ομάδα του «Άθλου» να εκμεταλλεύεται τα λάθη των παικτών του «Μέγα» και να παίρνει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 57-64.

 Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την σημερινή τους πολύ καλή εμφάνιση. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα και καταφέραμε να κρατάμε το παιχνίδι «κοντά» μας.

Τα λάθη μας όμως στην επίθεση πιστεύω ότι μας στοίχισαν το παιχνίδι. Θέλει να μένουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να μπορούμε να παίρνουμε και τα αποτελέσματα.

Θέλω δώσω συγχαρητήρια στο coach Αγγέλλη και στην ομάδα του για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν σήμερα. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω και όλον τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και παρακολούθησε αυτό το πολύ όμορφο παιχνίδι.»

 Τα δεκάλεπτα: Α:08-12 Β:12-17 Γ:15-17 Δ:22-18

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

 «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής) Παπαδόπουλος Κ., Λαφαζανίδης Ι.,Υγειονομάκης Κ,. Στάχταρης Γ., Χατζηαντωνίου Μ., Βένος Μ., Βένος Π., Καρουλίδης Ι., Χατζηχαρίτωνος Χ., Χαραμής Σ., Μιτσάγκας Π.,Παπαβέντζης Ν.

 «Άθλος»Αλεξάνδρειας: (Β. Αγγέλης) Μούτσα Β., Γερόπουλος Κ., Παπαγεωργίου Ι., Τακουτής Δ., Τολιόπουλος Η., Τσαρούχας Δ., Νίκα Ν., Γώτης Ε., Στακταρης Ν., Βλαχάκης Λ., Στυλίδης Γ., Σαμαράς Π.