Π.Σ. Βέροια : Επίσημη ανακοίνωση της ομάδος για όσα διαδραματίστηκαν στην Αριδαία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροια σχετικά με την απώλεια χρημάτων του ποδοσφαιριστή της ομάδος Στέλιου Μαραγκού, στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας. Η διοίκηση του συλλόγου επιβεβαιώνει το γεγονός δεν επιρρίπτει όμως καμία ευθύνη στους αντιπάλους της, ενώ τα όσα συνέβησαν  μετά την λήξη της αναμέτρησης αποτελούν παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σχετικά με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τον Κυριακάτικο  αγώνα της ομάδας μας στην Αριδαία με αντίπαλο τον Αλμωπό, δηλώνουμε τα εξής:

Ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροια, ουδέποτε προέβη σε οποιαδήποτε μορφή καταγγελίας εις βάρος κανενός. Η ένταση που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην καταπακτή του γηπέδου της Αριδαίας, αν και κατακριτέα ήταν προσωρινή. Έχουν δοθεί αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα θεωρείται λήξαν, τουλάχιστον από πλευρά μας.

Όσον αφορά τα χρήματα που χάθηκαν από τον ποδοσφαιριστή μας, είναι γεγονός, όμως σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε κανέναν από την αντίπαλη ομάδα».

Γραφείο Τύπου

Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροια.