Π. Χρηστίδης: “Αν πιάσουμε τις συγγνώμες, τι να πει και ο Ανδρέας Γεωργίου”

Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στον τηλεοπτικό σταθμό Open, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», με τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη.

Αν μιλάμε για συγνώμες και συγχωροχάρτια, τι να πει και ο Ανδρέας Γεωργίου, τον οποίο η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησαν ως το πρόσωπο που διόγκωσε το έλλειμμα και ο άνθρωπος ταλαιπωρείται και λοιδορείται, να το τονίσουμε, μόνο στην Ελλάδα από συγκεκριμένους κύκλους, ενώ διεθνώς έχει αναγνωριστεί η συμβολή και ο ρόλος στην αντιμετώπιση της κρίσης και έχει και σήμερα θέσεις σε διεθνείς οργανισμούς.

Όταν μιλάει, λοιπόν, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, καλυτέρα πρώτα να βουτάνε τη γλώσσα τους στο μυαλό και να θυμούνται τότε που αποκαλούσαν τον Παπανδρέου, Πινοσέτ, καθώς και όλα τα «κοσμητικά επίθετα» που στόλιζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και φυσικά τότε που διέσπειραν ψέματα και επένδυσαν στο αντιμνημόνιο και το διχασμό.

Δεν μαθαίνουμε όλη την αλήθεια για τις τηλεοπτικές άδειες, γιατί η ΝΔ κλείνει άρον άρον την λειτουργία της επιτροπής

Ούτε η ΝΔ αλλά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να χυθεί άπλετο φως σε μια σειρά υποθέσεων ειδικά για την περίπτωση των τηλεοπτικών αδειών. Η ΝΔ κλείνει άρον άρον την επιτροπή χωρίς να έχουν κληθεί εξαιρετικά σημαντικοί μάρτυρες και ο κ. Καλογρίτσας δεν έχει δώσει όλα τα στοιχεία που το προηγούμενο χρονικό διάστημα έλεγε ότι είχε στην διάθεσή του. Επομένως εύλογα προκύπτουν μια σειρά ερωτημάτων για τον τρόπο με τον οποίο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεννοούνται για να κλείσουν μια υπόθεση.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τους πολιτικούς από τους πολίτες. Είναι ιερή μας υποχρέωση να φτάνουμε σε κάθε υπόθεση το μαχαίρι στο κόκκαλο. Άπλετο φως παντού και μακριά από σκιές. Με στοχοπροσήλωση πρέπει σε κάθε υπόθεση να περιμένουμε να έχουμε τα τελικά αποτέλεσμα και πορίσματα ακόμα και αν είναι χρονοβόρα η διαδικασία και στη συνέχειά να τοποθετούμαστε με υπευθυνότητα και ορθολογισμό. Πληγώθηκε πολύ η Ελληνική Δημοκρατία και οι συμπολίτες μας κυρίως από τα fake news , τον διχασμό και τις ψεύτικες κατηγορίες την τελευταία δεκαετία.

Υπάρχουν θεσμικές άμυνες στη χώρα για να δώσουν λύσεις. Λύση δεν αποτελεί αυτή η κοκορομαχία την οποία αναπτύσσει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να φτάνουμε στην ουσία του ζητήματος και αυτό είναι κάτι που ξεκινά από τα ζητήματα δικαιοσύνης και των τηλεοπτικών αδειών μέχρι και τα ζητήματα της πανδημίας και της διαχείρισής της

Προηγούμενο άρθροΣτην κοινότητα Νησίου ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης για την εορτή των Αγίων Αναργύρων
Επόμενο άρθροΝ. Χαρδαλιάς: Από 5 Ιουλίου μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, μοριακό και rapid test η μετακίνηση στα νησιά