Ομάδα ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία, από τον «Έρασμο»

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»  συνεχίζοντας να εγκαινιάζει δράσεις κοινωνικής δικτύωσης και ευαισθητοποίησης προχωρά στη δημιουργία «Ομάδας ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία»

με ποικίλη θεματολογία βιωματικού χαρακτήρα και με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ηλικιωμένους συντοπίτες μας που θα ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν, από την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 11.00π.μ. και κάθε Τετάρτη για 10 συναντήσεις συνολικά στα νέα μας γραφεία,
Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια.

Με τη νέα του δράση ο «Έρασμος» τιμά την 3η ηλικία, κοινωνώντας με τα ιδιαίτερα προβλήματα και τις αγωνίες της, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί αστείρευτο κεφάλαιο σοφίας και άντλησης εμπειρίας, κεφάλαιο γνώσης προς αξιοποίηση και πηγή συνειδητοποίησης ότι η ζωή δεν ήλθε μόνη, αλλά κάποιοι την έφεραν και μας την παρέδωσαν, ως μια σκυτάλη ευθύνης, αγάπης, προσφοράς και συνέπειας προς τις επόμενες γενιές.

Η ομάδα φιλοδοξεί να εμπνεύσει την αισιοδοξία και την αγωνιστικότητα για μια δυναμική παρουσία των ηλικιωμένων στην καθημερινότητα τους  με το σύνθημα: «Το να γερνά το σώμα είναι αναπόφευκτο. Το να γερνά η ψυχή, όχι»!

Δηλώσεις συμμετοχής Δευτέρα – Παρασκευή,
9.00π.μ. – 14.00 π.μ. στα γραφεία μας, Μ. Αλεξάνδρου 17.
Τηλ. 23310 74073
email: erasmos.veria@gmail.com

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Γεωργία Φωστηροπούλου

Προηγούμενο άρθροΠΚΜ: Συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση “50 plus Beurs” στην Ουτρέχτη Ολλανδίας
Επόμενο άρθροΛάζαρος Τσαβδαρίδης: Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών Κ. Σταϊκούρα Χρήστο