Ολοκλήρωση  Διαδικτυακής Ημερίδας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων ΕΕΣ- Συμμετοχή ΠΤ ΕΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ενημερωτικής ημερίδας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. του Τομέα Υγείας.

Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός και η Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Σ., κα Μαρία Δημουλά. Στον εναρκτήριο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. αναφέρθηκε στην σημαντικότητα και την καινοτομία ανάλογων δράσεων όντας θερμός υποστηρικτής της δια βίου μάθησης.

Η Διευθύντρια Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. του Τομέα Υγείας, κα Ευγενία Γκόγκου, συντόνισε και προλόγισε την Ημερίδα.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν από τις Νοσηλεύτριες του Ε.Ε.Σ. ήταν:

1. Δερματικές Λοιμώξεις – χρυσίζων σταφυλόκοκκος και η σωστή διαχείρισή του (Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας, Νοσηλεύτριες κα Αικατερίνη Τσατά , κα Κωνσταντίνα Δαμηλάτη).

2. Ψώρα, η αντιμετώπισή της στο χώρο του πεδίου και η στρατηγική πρόληψης και ελέγχου
(Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πάτρας, Νοσηλεύτριες κα Χριστίνα Δήμα, κα Αγγελική Γιαννακοπούλου).

3. Προαγωγή Υγείας (Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας, Νοσηλεύτρια κα Ελένη
Γραμματικοπούλου).

4. Ο ρόλος του Νοσηλευτή στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ε.Ε.Σ. στην Αγριά Βόλου (Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βόλου, Νοσηλεύτριες κα Κλητία Γιαλαμά, κα Κυριακή Σαμίου και κα Μαρία Μοντεσάτου).

5. Η δύναμη του Ανθρωπισμού μέσα από το έργο των Εθελοντών του Τομέα Υγείας (Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, Εθελοντές Τομέα Υγείας κα Γεωργία Ντάγκαλα, κος Καδιρ Ογλού Σαλί).

Προηγούμενο άρθροΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο
Επόμενο άρθροΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Τυχερός στην… ατυχία του ο Φέρελ