Οικονομική Διατροφή: Πώς θα την πετύχεις

Μήπως πιστεύεις πως η υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητα και ακριβή; Γίνεται να συνδυάσεις την προμήθεια υγιεινών διατροφικών επιλογών με την οικονομία στην καθιερωμένη επίσκεψή σου στο σουπερμάρκετ;

Κι όμως, οι σωστές αγορές δε χρειάζεται να ανεβάζουν τόσο τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό σου – ίσα ίσα, μπορεί και να σε συμφέρουν περισσότερο! Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά για την οικονομική διατροφή είναι πως: Η Μεσογειακή Διατροφή, το παραδοσιακό μας πρότυπο διατροφής, είναι πολύ οικονομική διατροφή!

Η Μεσογειακή Διατροφή βασίζεται στην κατανάλωση φυτικών τροφίμων, όπως τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής άλεσης και τα όσπρια, τα οποία είναι αρκετά οικονομικά, το κοτόπουλο και το ψάρι καταναλώνονται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ η κατανάλωση κόκκινου κρέατος είναι περιορισμένη. Τέλος, κανένα τρόφιμο δεν απαγορεύεται, έτσι μπορείς να καταναλώνεις ό,τι άλλο επιθυμείς με μέτρο, χωρίς να στερείσαι και να επιβαρύνεις την τσέπη σου.

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις 10 χρήσιμα πρακτικά tips προς όφελος της υγείας σου, της τσέπης σου αλλά και της γεύσης σου!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Προηγούμενο άρθροΓεωπάρκο Μπουχάρια Κοζάνης
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: “Ο κ. Μητσοτάκης αυτο-αποθεώνεται και οι πολίτες ζουν την κατάρρευση της αγοραστικής τους δύναμης”