Οι ξενοδοχειακές LG Pro:Centric 4K Smart TVs προσφέρουν στους επισκέπτες ένα σύγχρονο και διαφοροποιημένο επίπεδο υπηρεσιών

Αθήνα, 13 Απριλίου 2022 – Ο κλάδος της φιλοξενίας αλλάζει γρήγορα και έχει γίνει πιο ανταγωνιστικός με την αναδυόμενη τεχνολογία και τις υψηλότερες προσδοκίες των επισκεπτών. Oι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις ξενοδοχειακές τους υπηρεσίες δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο με την LG Pro:Centric® Infotainment πλατφόρμα και τις καινοτόμες smart hotel TVs του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG).

 

Οι UHD 4K UR762H Pro:Centric Smart Hotel τηλεοράσεις της LG διατίθενται σε μοντέλα από 50 έως 75 ίντσες και συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών δυνατοτήτων. Η σειρά UR762H με λεπτό πλαίσιο, είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε διακόσμηση, και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χωρίς διακοπές. Οι απίστευτες ευκολίες που προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων, τους λύνουν πραγματικά τα χέρια και παράλληλα αναβαθμίζουν την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών.

Μέσω της καινοτόμας Infotainment πλατφόρμας Pro:Centric Direct που είναι ειδικά σχεδιασμένη για LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οι επαγγελματίες παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους επισκέπτες για τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, αλλά και τις υπηρεσίες του[1]. Συγκεκριμένα, συνδέοντας το σύστημα Pro:Centric με το PMS (Property Management System) του ξενοδοχείου, μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα με το check in την τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο και να εμφανιστεί ένα προσωποποιημένο μήνυμα υποδοχής. Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν την δική τους ιστοσελίδα (HTML) ως template, εξασφαλίζοντας πλήρη ομοιογένεια στην επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας.

Από την άλλη πλευρά, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών όπως οι «πληροφορίες λογαριασμού» με την οποία μπορούν άμεσα και έγκαιρα να παρακολουθούν τις χρεώσεις τους κατά τη διαμονή τους, να κάνουν fast check out μέσω της τηλεόρασης που λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος στο δωμάτιο, εξοικονομώντας χρόνο ενώ με το 1-Click Service, μπορούν να ζητήσουν ένα εύρος υπηρεσιών όπως καθαρισμό ρούχων και δωματίου, αλλά και room service.

Μέσω του Φωνητικού ελέγχου συσκευών IoT, η πλατφόρμα εξασφαλίζει μια απολαυστική διαμονή με τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του δωματίου όπως η ρύθμιση του φωτισμού, της κουρτίνας και του κλιματιστικού μέσω φωνητικών εντολών[2]. Τέλος, με την κορυφαία υπηρεσία streaming, NETFLIX[3], που είναι πλέον διαθέσιμη σε LG Smart Hotel τηλεοράσεις με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, έχοντας άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο, μέσα από την προσωπικό τους λογαριασμό.

Οι LG Pro:Centric Smart TVs του τμήματος LG Business Solutions είναι η ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλές υπηρεσίες και μια αξεπέραστη εμπειρία διαμονής.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LG.com/b2b.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Communication Effect

Μαριάνθη Μαρίφογλου

Account Εxecutive

e-mail: m.marifoglou@communicationeffect.com

τηλ: 210 6898300

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

[1] Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται ανάλογα με την έκδοση PCD.

[2] Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται ανάλογα με την έκδοση PCD.

[3] Η ονομασία Netflix αποτελεί εμπορικό σήμα της Netflix, Inc. H πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας προϋποθέτει την ύπαρξη προσωπικού λογαριασμού και την καταβολή της αντίστοιχης συνδρομής, σύμφωνα με τους όρους παροχής της υπηρεσίας από την Netflix, Inc.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: 11.061 νέα κρούσματα στη χώρα – 3.206.948 συνολικά – 345 διασωληνωμένοι – 28.344 θάνατοι
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση εκδήλωσης της ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ