Οι ιδεοληψίες της Γεροβασίλη κι η δημόσια τάξη – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Όλγα Γεροβασίλη θυμήθηκε τις γνωστές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ κι έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Σακελλαρόπουλος Γ. Νίκος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Σε συνέντευξή της ανέφερε ότι  «μιλάμε για προστασία των πολιτών και όχι για καταστολή. Μιλάμε για ασφάλεια που βασίζεται στην εμβάθυνση των δημοκρατικών αρχών με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στη διεύρυνση του αυταρχισμού με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν. Ως εκ τούτου θα αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα εγκληματικότητας με απαντήσεις επιχειρησιακές και θεσμικές που διακρίνονται και από οργανωτική επάρκεια και από αξιακή συγκρότηση»!!!

Κι αμέσως μετά επιτέθηκε στη … Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τη ότι με την «εμμονή της με τον «Ρουβίκωνα» δείχνε την ιδεολογική απομόνωση από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας»!

Δηλαδή, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βλέπει …ιδεολογική απομόνωση όσων πιστεύουν, διεκδικούν κι απαιτούν ευνομία κι ασφάλεια.

Καταλάβατε; Καταλαβαίνετε λοιπόν τι θα πράξει;

Θα πάει, ας πούμε, στον Ρουβίκωνα που επιχειρεί συνεχώς καταδρομικές επιχειρήσεις εκτός νομικών πλαισίων και θα του πει για την εμβάθυνση των δημοκρατικών αρχών!!! Θα τον αφήσει ανεξέλεγκτο να καταστρέφει ιδιωτικές περιουσίες και να μπουκάρει σε ξένες πρεσβείες με θλιβερό αποτέλεσμα για την εικόνα της Ελλάδας παγκοσμίως και θα λέει στα μέλη του για …εμβάθυνση των δημοκρατικών αρχών!!!

Θα πάει στους χιλιάδες εγκληματίες  που αφέθηκαν ελεύθεροι με τον νόμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ/Παρασκευόπουλου (12 χιλιάδες συνολικά, ενώ μόνο το 2017 αποφυλακίστηκαν 320 καταδικασμένοι για ληστείες, 1137 για κλοπές και 698 για εμπορία ναρκωτικών)και θα τους λέει για αξιακή συγκρότηση!!!

Προφανώς, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε αν μπουκάρουν ληστές και κλέφτες στα σπίτια μας.

Είπε κι άλλα η νέα υπουργός. Άκρως ανησυχητικά και χυδαία ιδεοληπτικά.

Αναφερόμενη στην τρομοκρατία τόνισε ότι «ο καλύτερος τρόπος για να την αντιμετωπίσεις είναι να εξαλείψεις προληπτικά τις αιτίες που την γεννούν… την διαφθορά, την απαξίωση της πολιτικής, τον αποκλεισμό, τις κοινωνικές διακρίσεις και ανισότητες».

Καταλαβαίνετε; Θα πάει στον ευεργετηθέντα Κουφοντίνα και θα του πει να περιμένει να γίνει πράξη ο θεμέλιος λίθος του κομμουνισμού/μαρξισμού. Συμφώνως με τον οποίο θα έρθει ο …σοσιαλισμός και δεν θα υπάρχει φτώχεια, εκμετάλλευση του ανθρώπου, καταπίεση κι αδικία. Άρα, τότε θα σταματήσουν … μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές! Και τι θα γίνει μέχρι τότε;

Για να είμαστε ξεκάθαροι. Όταν πίσω από κάθε αξιόποινη πράξη η πολιτική κουλτούρα της Αριστεράς βλέπει …κοινωνικά αίτια και φτώχεια, τότε στη χώρα θ’ αλωνίζουν οι Ρουβίκωνες κι οι ελεύθεροι εγκληματίες των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕλ/ Παρασκευόπουλου.

Αλήθεια, τι θα πει η Γεροβασίλη στους δυτικούς που με οργανωμένο τρόπο αντιμετωπίζουν την τρομοκρατία και την εγκληματικότητα; Ότι θα τις αντιμετωπίσει μόλις εκλείψει η αδικία στον πλανήτη και σταματήσουν οι πόλεμοι; Θα την κοιτούν σαν ufo που κάνει επίσκεψη στη γη…

Να τελειώνουμε. Όσα έκανε ο Τόσκας, δεν ήταν μόνο από πολιτική ανεπάρκεια. Όσα ανέφερε η Γεροβασίλη δίνουν το στίγμα της Αριστεράς και της κουλτούρας της. Είναι σαφές ότι όσα  ζήσαμε με τον Τόσκα θα εξακολουθήσουμε να τα ζούμε.

Πολύ περισσότερο αφού η Αριστερά κι η αρμόδια υπουργός θεωρούν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως ένα απλό κτίριο όπου μπορούν να γίνονται φιλολογικές συζητήσεις με στόχο την εμβάθυνση του μαρξισμού.

Όμως, το συγκεκριμένο υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητα να κάνει πράξη τον μαρξισμό. Είναι κομβικός θεσμός για να προστατεύει τους πολίτες και τις περιουσίες του κράτους και των ιδιωτών.

Όσο δεν το πράττει, όσο χαϊδεύει τα ώτα τρομοκρατών κι εγκληματικών, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα.

Εν των μεταξύ ρέει ζεστό ακόμη το αίμα του δολοφονημένου  Νικόλα στον Λυκαβηττό ή του επιχειρηματία στην Κηφισιά ή της Ελένης Αγραφιώτη. Κι οι πολίτες, ζώντας υπό καθεστώς φόβου κι ανασφάλειας συνεχίζουν να κάνουν τους κοιμισμένους…

Υστρ. Προφανώς, με όλα αυτά θα συμφωνεί κι η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, αφού αν διαφωνούσε θα είχε ήδη παραιτηθεί.

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΈνταξη όλων των δικαιούχων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», ζητεί η ΚΕΔΕ
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.