Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές του προσεχούς Οκτωβρίου διεξάγονται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για την πατρίδα μας

Διακήρυξη – Κάλεσμα

 

Φίλες και Φίλοι συμπολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές του προσεχούς Οκτωβρίου διεξάγονται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για την πατρίδα μας μέσα σ’ ένα δυσμενές περιβάλλον που αναζητά λύσεις και θέτει στόχους για να ξεπεράσει προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών.

Με διαφάνεια συλλογική λειτουργία λογοδοτώντας μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες σαν ενεργοί πολίτες θέλουμε να κάνουμε λόγο για έναν Δήμο αρωγό στα προβλήματα του τόπου μας.

Δίχως εξαρτήσεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος προσδοκούμε να συμβάλλουμε στη χάραξη μιας νέας αρχής για το Δήμο Αλεξάνδρειας.

Επανασχεδιασμός στη λειτουργία του Δήμου με ουσιαστική συμμετοχή των κοινοτήτων και των εργαζομένων.

Διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα διοίκησης , οικονομικής διαχείρισης και αξιοποίηση με ορθολογισμό των χρηματοδοτικών εργαλείων.

Επιδιώκουμε έναν ειλικρινή και αναλυτικό διάλογο με τους ανθρώπους του τόπου μας , με τη δημοτική αρχή που να λογοδοτεί για τα πεπραγμένα , πρώτιστα όμως να αφουγκράζεται τους συμπολίτες της μέσα από τις γενικές συνελεύσεις.

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΠΙΔΑΣ» θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και στην διάθεση σας , στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και καταθέτω την ακράδαντη πίστη μου πως αυτός ο τόπος αξίζει να είναι καλύτερος πιο αποτελεσματικός και ελκυστικός. Ένας τόπος πρότυπο με οργάνωση, με ορθή διαχείριση των πόρων που είναι επιβεβλημένη και αυτονόητη.

Προηγούμενο άρθροΟρθόδοξος Γάμος και όχι θρησκευτικός γάμος
Επόμενο άρθροΔισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Κόβεντρι