Οι αρνητές κι ο υπαρκτός σουρεαλισμός – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Οι τύποι δεν είναι μόνο επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία, δεν είναι μόνο ψεκασμένοι αρνητές της επιστήμης, δεν είναι μόνο διακινητές θεωριών συνωμοσίας κι ανοησίας, δεν είναι μόνο φανατικοί της άρνησης, είναι και θρασύτατοι.

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Για τους αντιεμβολιστές ο λόγος και πάλι. Που εσχάτως έχουν αρχίσει τη φάμπρικα των μηνύσεων σε εκπαιδευτικούς και σε γιατρούς, ενώ έχουν αρχίσει να ζητούν συστηματικά την εκταφή νεκρών για να διαπιστωθεί ότι … δεν πέθαναν από covid!!!

Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η Δικαιοσύνη τους ανέχεται, η Αστυνομία συνεργάζεται μαζί τους κι η θλιβερή τηλεόραση του μόνιμου λαϊκισμού τους δίνει βήμα και τα πολυπόθητα για εκείνους 15 λεπτά δημοσιότητας.

Ξέρετε κάτι; Είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη (συμπαθάτε με αξιότιμοι κύριοι δικαστές αλλά κι εσείς κρίνεστε) να ερωτά εισαγγελέα η αστυνομία τι να κάνει με τους καθηγητές που μήνυσε ένας ψεκασμένος επειδή τηρούν τον νόμο κι εκείνος να απαντά … «στο τμήμα όλοι για καταθέσεις»!!! Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με την κρίση του κυρίου εισαγγελέως. Ομολογώ ότι τον φοβάμαι!

Είναι ντροπή για το αξιακό σύστημα και τον πολιτισμό μας ως κοινωνία, να σέρνονται εκπαιδευτικοί στα αστυνομικά τμήματα και γιατροί να εγκαλούνται για την επιστημονική τους επάρκεια. Είναι υπαρκτός σουρεαλισμός αυτό που ζούμε. Δηλαδή, κάποιοι αρνητές να μηνύουν επιστήμονες για … συμμετοχή τους σε παγκόσμια συνωμοσία εναντίον της Ελλάδας!!! Είναι τραγικό ασθενείς με covid ν’ αρνούνται να διασωληνωθούν. Είναι φριχτό να ζητούν εκταφές (κι οι δικαστές να συναινούν) προκειμένου ν’ αποδειχτεί ότι οι νεκροί πέθαναν κατόπιν «εγκληματικών μεθοδεύσεων» κάποιων που επιθυμούν να συρρικνώσουν τον ελληνισμό και την ορθοδοξία!

Μια αλήθεια είναι ότι στη δημοκρατία όλοι έχουν θέση. Ναι έχουν όλοι θέση αρκεί να μην γίνεται κάποιος επικίνδυνος για τους άλλους. Κι αυτό αποτελεί συνταγματική επιταγή.

Μια δεύτερη αλήθεια είναι ότι από έρευνες καταδεικνύεται ότι σχεδόν 30%των Ελλήνων πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν!!!! Άρα, πολλά εξ όσων προκύπτουν δεν είναι τυχαία αφού ένα σημαντικό τμήμα της ζώσας κοινωνίας ζει με ονειρώξεις και πνευματικά είναι κλινικά νεκρή!

Μια τρίτη αλήθεια είναι ότι δίπλα στους ψεκασμένους υπάρχουν διάφοροι δικηγόροι που τους προτρέπουν να καταθέτουν αγωγές, μηνύσεις κι οτιδήποτε άλλο νομικό μέσο σκαρφίζονται. Επ’ αμοιβή φυσικά και με την ανοχή των Δικηγορικών συλλόγων.

Βάλτε σ’ αυτά και την γελοία τηλεόραση που διαθέτουμε και θα δείτε ότι συμπληρώνεται το παζλ της παράνοιας.

Ευτυχώς, που έστω και με μεγάλη καθυστέρηση εκδηλώθηκε κατ’ αρχάς παρέμβαση από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το θέμα των καθηγητών που τηρούν τον νόμο και βρίσκουν τον μπελά τους. Ποιος ξέρει; Ίσως σε 2-3 εβδομάδες να εκδηλωθεί και παρέμβαση για τη βιοτεχνία με τους  νεκρούς για τους οποίους ζητείται εκταφή και δικαστές συναινούν!

Πάντως, είναι εξαιρετικά σημαντική η παρέμβαση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Τάκη Θεοδωρικάκου που ζήτησε από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ να μη προσάγουν στα Αστυνομικά τμήματα εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν τον νόμο. Μακάρι αυτή την παρέμβαση να την τηρήσουν οι αστυνομικοί και να μην αρχίσει βιομηχανία μηνύσεων και προς εκείνους για… παράβαση καθήκοντος…..

Έχουμε πει, σ’ αυτή τη χώρα δεν πλήττουμε ποτέ! Μα ποτέ!

Προσοχή:  Στη φωτογραφία εικονίζεται απόσπασμα από υπόδειγμα μήνυσης κηδεμόνων εναντίον καθηγητών για εσχάτη προδοσία!  Το διακινούν δικηγόροι έξω από σχολεία…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2021
Επόμενο άρθροΗΠΑ – κορονοϊός: Ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna διαβλέπει το τέλος της πανδημίας σε έναν χρόνο
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.