Ο Τάσος Μπαρτζώκας εισηγητής στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Αύριο, 10.06.2021 ξεκινάει η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού με τίτλο:  «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας θα είναι εισηγητής και δήλωσε :

«Με μεγάλη τιμή, αλλά κυρίως μεγάλη χαρά, θα εισηγηθώ στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, η επεξεργασία του οποίου ξεκινάει αύριο.

Το νομοσχέδιο αναδιαρθρώνει τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, βάζει τέλος στο άναρχο τοπίο της προπονητικής, ρυθμίζει θεσμικά και διοικητικά αθλητικά ζητήματα, προάγοντας τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Βήμα βήμα, όλη η αθλητική οικογένεια συναντιέται με το θεσμικό πλαίσιο που της αξίζει! Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμβάλλω στην αθλητική μεταρρύθμιση

Η σχετική, 1η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής, https://parltv.live.grnet.gr/webtv/.

Με εκτίμηση

Εκ του Γραφείου

Τάσος Μπαρτζώκας

Βουλευτής Ημαθίας – Νέα Δημοκρατία

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Προτεραιότητά μου να δυναμώσει η παράταξή μας και όχι οι συμμαχίες με άλλα κόμματα
Επόμενο άρθροΕύξεινος Λέσχη Βέροιας: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές