Ο ποδοσφαιριστής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Αντώνης Λέκα, στα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού Πειραιώς

Μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση δέχτηκε η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας μεσώ επίσημου EMAIL από τον κ Παπαντωνίου Θανάση τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Ολυμπιακός Πειραιά.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Λέκα (γενν.2005) θα συμμετέχει στης προπονήσεις του τμήματος Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς το τριήμερο 8/9/10-8-2019 στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη (Λεγάκη 9-11, 18233 Αγ.Ι.Ρέντης) ,

Μετά από οργανωμένο scouting κ Θωμά Σβαρνόπουλο (παρακολουθούσε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα )και ενεργώντας για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ βλέπει το μεγάλο ταλέντο του Αντώνη Λέκα και εισηγείται στο τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων την τριήμερο συμμετοχή στης προπονήσεις της Κ15 στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Τον αθλητή στο αθλητικό κέντρο Ρέντη θα τον συνοδεύσουν ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου κ Καλαιτζίδης και οι γονείς του ποδοσφαιριστή.

Οι διοικούσα επιτροπή οι προπονητές οι αθλητές θέλουν να συγχαρούν τον Αντώνη Λέκα για αυτήν την μεγάλη πρόκληση-πρόσκληση και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Θα θάλαμε να ευχαριστούμε και τους κ Σβαρνόπουλο Θωμά και την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την συνεργασία μιας και υπάρχει δίαυλος επικοινωνιακός εδώ και ένα μήνα ώστε να είναι ο ποδοσφαιριστής στο αθλητικό κέντρο Ρεντη στης προπονήσεις του τμήματος Κ15 της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.