Ο πανικός των κυβερνώντων και η χυδαιότητα Καμμένου – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Με τη Φώφη Γεννηματά και όσα εκφράζει μας χωρίζει άβυσσος. Τη θεωρώ πιο ακατάλληλη για πρόεδρο του ΠαΣοΚ ακόμη και από τον πρωταθλητή της ανικανότητας μοιραίο Γιώργο Παπανδρέου.

Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Όμως, η επίθεση του Πάνου Καμμένου στο πρόσωπό της με αφορμή την σύνταξη της εξ αιτίας του καρκίνου (εν των μεταξύ  αυτή, εδώ και πολλά χρόνια έχει ανασταλεί) ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας. Όπως και η απάθεια που αντιμετώπισε την όλη υπόθεση ο πρωθυπουργός, που όλο και περισσότερο ταυτίζεται με τον συγκυβερνήτη του.

Αποτελεί ντροπή του Πάνου Καμένου, που όσο κι αν είναι γνωστός για την αμετροέπειά του, προσέβαλλε χυδαία και βάναυσα μια γυναίκα που πέρασε τη μεγάλη περιπέτεια του καρκίνου, ενώ έχασε και τους δυο γονείς της από αυτόν.

Αποτελεί ντροπή και χυδαιότητα του Πάνου Καμμένου, όχι μόνο απέναντι στην συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά κι απέναντι στο σύνολο των συνανθρώπων μας που περνούν αντίστοιχη περιπέτεια.

Κι όλα αυτά γιατί;

Γιατί η Φώφη Γεννηματά και το κόμμα της δεν στήριξαν τα σχέδια της κυβέρνησης για την απλή αναλογική και την παράδοση της χώρας στο χάος που θα ακολουθήσει αν εφαρμοστεί.

Ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος κι ο πρωθυπουργός πίστευαν με περισσή πολιτική αφέλεια ότι η Γεννηματά θα στηριχτεί μόνο στα αντιφιλελεύθερα σύνδρομά της και θα τους κάνει τη χάρη.

Πίστευαν ότι η Γεννηματά είναι προσωπικότητα σαν τον μοιραίο Παπανδρέου που κατάντησε γυρολόγος και αναζητά ρόλους από τον ΣΥΡΙΖΑ, λησμονώντας ότι τον αποκαλούσαν … Πινοσέτ!

Αλλά, δεν είναι μόνο αυτά.

Ο Πάνος Καμμένος κι ο πρωθυπουργός γνωρίζουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του βασικού εταίρου της συγκυβέρνησης, προέρχεται από τη δεξαμενή του ΠαΣοΚ. Και φοβούνται μη τυχόν αναζητήσουν την παλινόρθωσή τους μετά τις συνεχείς απογοητεύσεις που τους προφέρει απλόχερα η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ. Συνεπώς, δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να υψώνουν επικοινωνιακά αναχώματα, μη τυχόν και τους συγκρατήσουν.

Αυτό φάνηκε χαρακτηριστικά στις συμπεριφορές των Τσίπρα και Καμμένου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την απλή αναλογική, αλλά και από τη στάση και τις φαιδρότητες του μπακαλόγατού τους, Βασίλη Λεβέντη.

Γνωρίζουν, ότι υπέστησαν δεινή ήττα και κατανοούν πλέον ότι έχει αρχίσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνησή τους.

Κι επιστρατεύουν λόγω του πανικού τους ως σωσίβιο την χυδαιότητα….

 

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 25 Ιουλίου 2016 – Σημαντικά γεγονότα
Επόμενο άρθροΝΙΚΗ Αγκαθιάς: Τρεις μεταγραφές ουσίας!! (Διακόπουλος, Αποστολόπουλος, Νιάκας)
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.