Ο Νίκος Οικονόμου μιλάει στον Έμβολο για το 1ο Summer Basketball Camp του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στην Αλεξάνδρεια έχει ήδη αρχίσει. Και αυτό είναι το πρώτο Summer Basketball Camp που διοργανώνει το τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια από 6 έως 11 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Ιδιαίτερη αξία στη διοργάνωση προσδίδει η είδηση της παρουσίας ενός κορυφαίου ονόματος του ελληνικού μπάσκετ, του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και σημερινού προπονητή, Νίκου Οικονόμου. Ιδιαίτερα φιλικός και δεκτικός ο coach του Ερμή Σχηματαρίου, παραχώρησε τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του σχετικά με την μεγάλη καλοκαιρινή μπασκετική γιορτή που θα φιλοξενήσει η πόλη της Αλεξάνδρειας, απευθύνοντας κάλεσμα σε παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 6 έως 16 ετών. Ο Νίκος Οικονόμου καταφτάνει συνοδευόμενος από το τεχνικό του επιτελείο και στοχεύοντας να διδάξει στα παιδιά εκτός από τα μυστικά του μπάσκετ, αρκετά σημαντικά ανθρώπινα μηνύματα. Όπως η σωστή εκγύμναση, η υγιεινή διατροφή, αλλά κυρίως το υπέρτατο συμβολικό μήνυμα του αθλητισμού:

Το ευ αγωνίζεσθαι!

Ακούστε την άκρως ενδιαφέρουσα τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο emvolos.gr και στον δημοσιογράφο Βασίλη Σιμόπουλο: