Ο Νίκος Καραμπάσης επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας στο Πράσινο Κίνημα

Το Πράσινο Κίνημα έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι επικεφαλής της επιτροπής επικοινωνίας του κόμματος τίθεται ο δημοσιογράφος Νίκος Καραμπάσης.

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης σε δήλωση του τόνισε: «Καλωσορίζουμε τον πολύπειρο δημοσιογράφο Νίκο Καραμπάση ως επικεφαλής της επικοινωνίας του κινήματος και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα γράψουμε νέες λαμπρές σελίδες στην πορεία μας, προς την υλοποίηση των στόχων μας. Το Πράσινο Κίνημα δυναμώνει και εκφράζει πλέον τις ελπίδες όλου του οικολογικού και δημοκρατικού κινήματος. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του».

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραμπάσης δήλωσε: «Αφού ευχαριστήσω για την μεγάλη αυτή τιμή που μου έγινε από το Πράσινο Κίνημα της χώρας μας, να πω ότι για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση ώστε το Πράσινο Κίνημα και η Οικολογία να βρίσκεται στα έδρανα της επόμενης βουλής – όπως άλλωστε και του αξίζει.

Σήμερα όλος ο Πλανήτης μας υποφέρει από την βάναυση υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, από αυτό που σχηματικά λέμε “κλιματική Αλλαγή”. Θα εργαστούμε όλοι μαζί για να αποκτήσουμε ένα ρωμαλέο, δυναμικό και νικηφόρο Πράσινο Κίνημα ώστε η χώρα μας να είναι στην πρωτοπορία της «πράσινης μετάβασης» σε ένα ενεργειακά καθαρό περιβάλλον. Εμπρός για ένα δημοκρατικό ρωμαλέο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ».

• Ο Νίκος Καραμπάσης είναι δημοσιογράφος με πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Έχει εργαστεί ως πολιτικός συντάκτης αλλά και ως διευθυντικό στέλεχος για πολλά χρόνια σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση και το διαδίκτυο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τομέα της πολιτικής και επιχειρηματικής επικοινωνίας. Είναι επίσης συγγραφέας του διεθνούς best seller: «The Revelation of Atlantis – Filton and Niria» – και στην ελληνική γλώσσα από τις εκδόσεις Λιβάνη «Η Αποκάλυψη της Ατλαντίδας – Φίλτων και Νηρία».

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ινδία: Τουλάχιστον 112 νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις
Επόμενο άρθροΦώφη Γεννηματά: “Στην κρίσιμη μάχη για τον καθολικό εμβολιασμό, κρίνονται πολιτικές δυνάμεις, θεσμοί και πολίτες”