Ο Ιάσονας κι ο ΣΥΡΙΖΑ της Ελλάδας …ξέφραγο αμπέλι – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Η ιστορία γνωστή τις τελευταίες ημέρες. Γίνεται χαμός, κυρίως στο διαδίκτυο.

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Ο Ιάσονας είναι ο γνωστός πολιτευτής της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, επαγγελματίας διασώστης και συκοφάντης της Ελλάδας, μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Ο Ιάσονας ήταν από αυτούς που έσκουζαν όταν η κυβέρνηση έδιωξε πολλές ΜΚΟ  που επιδείκνυαν ύποπτο ρόλο στο μεταναστευτικό. Γνωρίζουμε όμως ότι μόλις συνέβη αυτό, περιορίστηκαν οι μεταναστευτικές ροές κι ειδικά προς συγκεκριμένα νησιά.

Ο Ιάσονας κινδυνεύει λοιπόν να χάσει τη δουλειά του. Βεβαίως ως βαθιά, υποθέτω ουμανιστής  θα μπορούσε να επιτελέσει το θεάρεστο έργο του και να σπεύσει να σώζει ζωές στην Ουκρανία, στη Μαριούπολη, στο Κίεβο, όπου τέλος πάντων «ματώνει» ανθρώπους ο Πούτιν. Μάλλον, όμως, έχει καλύτερη σχέση με τις ροές εξ Αφρικής κι Ασίας.  Εξ ου και με την συνεπικουρία ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε να συκοφαντεί την πατρίδα του στο εξωτερικό, ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα επαναπροωθεί  μετανάστες.

Αναρωτιέμαι λοιπόν: Πού είναι το μεμπτό; Γιατί η χώρα πρέπει να είναι ξέφραγο αμπέλι καθενός; Χάνει τη δουλειά του ο Ιάσονας; Ε, ας πάει παραπέρα να προσφέρει. Εκτός αν δεν πληρώνεται τόσο καλά, όσο στο χρυσοφόρο Αιγαίο.

Αναρωτιέμαι και για κάτι άλλο: Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι ζόρι τραβάνε; Για ποιον ή ποιους λόγους έχουν αγκαλιάσει τον Ιάσονα; Γιατί «λασπώνουν» την Ελλάδα, όπως ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Μήπως δεν τους έχει απαντήσει κάποιος με σαφήνεια στην απορία του αρχηγού τους αν έχει σύνορα η θάλασσα; Θέλουν Μόριες και Ειδομένες για να αναζητούν μελλοντικούς ψηφοφόρους;

Ξέρετε κάτι; Με την πρόσφατη ιστορία του Ιάσονα και τα συμπαράσταση που έλαβε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ουδείς νοήμων θέλει να σκέφτεται τι μπορεί να είχε συμβεί στον Έβρο αν δεν κυβερνούσε ο Μητσοτάκης. Τότε που εκτός άλλων έβριζαν τους εθνοφρουρούς ως …. Εθνίκια! Εξ ου κι εκείνοι ως μη… εθνίκια είχαν υποσχεθεί να παραδώσουν πίσω στον Ερντογάν τους οκτώ Τούρκους φυγάδες που ζήτησαν πολιτικό άσυλο το 2016.

Ανερμάτιστοι Αριστεροί.  Που είχαν φτάσει στο σημείο να προτείνουν/ παρακαλάνε την πρόεδρο της Δημοκρατίας να δώσει παράσημο στον Ιάσονα!

Για σκεφτείτε: Να του είχε δοθεί παράσημο και μετά να πήγαινε στο εξωτερικό και να έβριζε την Ελλάδα…

Είναι ντροπή, είναι η απόλυτη γελοιότητα της Αριστεράς, την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση και στο Αιγαίο το Λιμενικό Σώμα και το Πολεμικό Ναυτικό

καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διασφαλίσουν τη νομιμότητα, να ταυτίζονται με ότι υποστηρίζουν οι Τούρκοι.

Με την Ελλάδα λοιπόν, με το Λιμενικό Σώμα, με τους εθνοφύλακες κι όχι με τον Ιάσονα και τον ΣΥΡΙΖΑ…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2022
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές Εξετάσεις: Ιστορία, Φυσική και Οικονομία για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.