Ο «Ερωτευμένος Καίσαρ» στην ΕΣΗΕΜ

Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Παναγιώτης  Σερ. Χανός και οι εκδόσεις “24γράμματα” την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου &  ώρα  18.30 παρουσιάζουν το βραβευμένο ιστορικό  μυθιστόρημα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης  Συντακτών Ημερησίων  Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης

Τo περιπετειώδες και ανατρεπτικό Ιστορικό μυθιστόρημα που έχει βραβευτεί από τον Πολιτιστικό Οργανισμό “Culture4All–Πολιτισμός για Όλους” και την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (στο πλαίσιο Πανελλήνιας πρόσκλησης προς συγγραφείς με θέμα “Μόρια Λέσβου, 2.500 χρόνια Ιστορίας”/Ιανουάριος 2019) παρουσιάζουν στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5 – τηλ 2310 243575) ο δημοσιογράφος/συγγραφέας ΠΑΝΑΓΙώΤΗΣ ΣΕΡ. ΧΑΝόΣ και οι εκδόσεις “24γράμματα”.

Με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά του covid, στην εκδήλωση ο συγγραφέας θα μιλήσει για τον “Ερωτευμένο Καίσαρα” και θα υπογράψει βιβλία του, ενώ για τις αρχαιολογικές, ιστορικές, κοινωνικές, φιλοσοφικές και λογοτεχνικές πτυχές του μυθιστορήματος, θα παρουσιάσουν οι:

  • Πέτρος Μπέσπαρης Φιλόλογος/Ιστορικός/Λογοτέχνης
  • Γιώργος Τσακίρης    Εικαστικός δημιουργός/Καθηγητής ΣΚΤ-ΑΠΘ
  • Γιάννης Κεσσόπουλος Δημοσιογράφος/Γεν. Διευθυντής ΔΕΠΘΕ
  • Μάρνη ΧατζηεμμανουήλΔημοσιογράφος/Συγγραφέας
  • Μανώλης Ορφανουδάκης  Ιστορικός/Βυζαντινολόγος

τον ΔΙάΛΟΓΟ θα συντονίσει ο Φώτης Κουτσαμπάρης  Δημοσιογράφος/ Συγγραφέας/Ποιητής

Το βιβλίο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (public, malliaris, ianos, protoporia, politeianet, vivliopoleiopataki, skroutz, bestprice κλπ) και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας, έχει χαρακτηριστεί από αναγνώστες, κριτικούς και από τις εκδόσεις 24γραμματα ως “ένα από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα της τελευταίας πενταετίας”.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ από έγκυρα site για το ΒΙΒΛίΟ:

  • FRACTAL (Χρυσάνθη Ιακώβου/βιβλιοκριτικός/ποιήτρια/συγγραφέας):

«…Ο Ερωτευμένος Καίσαρ είναι καταιγιστικός, γεμάτος δράση, συναίσθημα, Ιστορία και φαντασία, από τα βιβλία που θα μπορούσαμε κάλλιστα να δούμε και στη μεγάλη οθόνη. Ένα καταπληκτικό παράδειγμα για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί λογοτεχνικά το παρελθόν της χώρας μας και να προκύψει όχι ένα ιστορικό μυθιστόρημα, αλλά μια σύγχρονη περιπέτεια…» https://www.fractalart.gr/eroteymenos-kaisar/

Ένα ναυαγημένο πλοίο, ένα βυζαντινό μυστικό που θα αλλάξει την Ιστορία, αρχαιολόγοι, πράκτορες και ιππότες και καταιγιστική κινηματογραφική δράση!

  • DIASTIXO (Γιάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης/συγγραφέας/βιβλιοκριτικός)

«…Πρόκειται για ένα λογοτεχνικό διαμάντι με απίστευτες περιγραφές του πολεμικού κλίματος της εποχής, των πολεμικών μέσων των εμπλεκομένων, των προσώπων και των στολών τους. Διαβάζοντας το βιβλίο ζεις μαζί με τους ήρωές του αυτή την εποχή, γίνεσαι ένα κομμάτι του μυθιστορήματος…»

 https://diastixo.gr/kritikes/ellinikipezografia/17017-erotevmenos-kaisar

  • TOVIVLIO (Κώστας Θερμογιάννης/βιβλιοκριτικός/συγγραφέας)

«…ο αναγνώστης μέσα στο εξαιρετικό μυθιστόρημα του Παναγιώτη Χανού σε μια ιστορία που σπονδυλωτά θα τον ταξιδέψει από το παρελθόν στο παρόν, ή καλύτερα στο άμεσο μέλλον, για να διαπιστώσει πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου…»

https://tovivlio.net/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B1%CF%81/

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (σε 1.30”)

https://www.youtube.com/watch?v=WyduOfAzSMM

  Το βιογραφικό του δημοσιογράφου/συγγραφέα

Ο Παναγιώτης, Σεραφείμ, Χανός κατάγεται από πρόσφυγες γονείς από την Καλλίπολη και τη Μάδυτο του Ελλησπόντου, παιδιά των διωγμών, των χαμένων πατρίδων και του πολέμου που κατέληξαν στη Βόρεια Ελλάδα. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Μεταπτυχιακά αναζήτησε τη γνώση ως “Σύμβουλος Επικοινωνίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” και ως υποψήφιος Δρ του Παντείου στην Κοινωνιολογία της Λογοτεχνίας.

Ασκεί τη δημοσιογραφία πάνω από τρεις δεκαετίες, είναι τακτικό μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ, ενώ διετέλεσε αιρετό μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, του Μορφωτικού της Ιδρύματος και του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της Συμβουλίου. Το λογοτεχνικό του έργο έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και βραβεύτηκε από συλλόγους Πολιτισμού, Τέχνης και Λόγου. Το 1998 εκδόθηκε συλλογή διηγημάτων του με τίτλο «Η ουρά της τίγρης» από τις Εκδόσεις «Όμηρος».

Προηγούμενο άρθροΝ.Δ: Ομιλία του Γιώργου Στεργίου στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος
Επόμενο άρθροΓερμανία-Covid-19: Η Μπούντεσταγκ εγκρίνει τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του εμβολιασμού για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό