Ο Άγγελος Τόλκας στη Λαϊκή Αγορά και στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας

«Η Κυβέρνηση θεατής στην επέλαση του Κορωνοϊού, θεατής στην ακρίβεια, ενορχηστρωτής στην καταστροφή του μικρού και μικρομεσαίου παραγωγού, εμπόρου, καταναλωτή, του κάθε Έλληνα»

IMG 20211109 153257

Την Λαϊκή Αγορά Βέροιας και τα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Βέροιας επισκέφτηκε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας.

Συζήτησε με παραγωγούς και καταναλωτές για την ανασφάλεια που επικρατεί καθώς και για το νέο νόμο για τις λαϊκές αγορές για τον οποίον είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην ομιλία του στη Βουλή. Στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που δημιουργούν τα μέτρα της κυβέρνησης στα μικρομεσαία εμπορικά καταστήματα και την άνιση μεταχείριση υπέρ των μεγάλων υπεραγορών που αποτελούν προνομιακό συνομιλητή του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Πρωθυπουργού.

Ο Άγγελος Τόλκας παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την μικρομεσαία επισειρηματικότητα και συγκεκριμένα :

  • Τη διαγραφή μέρους και ρύθμιση χρεών που δημιουργήθηκαν στην πανδημία
  • Την πρόσβαση των επιχειρήσεων στις τράπεζες και τις χρηματοδοτήσεις
  • Τη μείωση του κόστους ενέργειας
  • Την πραγματική προστασία της πρώτης κατοικίας
  • Την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Τέλος, ο Βουλευτής Ημαθίας τόνισε ότι είναι πλέον διάχυτη η ανησυχία γιατί συσσωρεύονται η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις και ο προβληματισμός της νοικοκυράς για το καλάθι που δε γεμίζει πια ενώ δήλωσε ότι η ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι μονόδρομος. 

Προηγούμενο άρθροΚανονικά οι υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης από τον «Έρασμο»
Επόμενο άρθροΔηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρωθυπουργό της Ολλανδίας Mark Rutte