Νησί Ημαθίας: Αγιασμός και έναρξη σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο. Δηλώσεις Βίντεο – Φώτο

Ξεκίνησε σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές και τις μαθήτριες του  Δημοτικού Σχολείου Νησίου. Από αύριο, Τρίτη, αρχίζει κανονικά το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Φέτος, η χρήση προστατευτικής μάσκας θα είναι  προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και  για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων. Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί, όμως, συνεχίζουν να υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό διαγνωστικό τεστ. Τα τεστ θα πρέπει να διενεργούνται μία φορά ανά σχολική εβδομάδα, πριν από την Τρίτη έως και σαράντα οκτώ ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Στα Δημοτικό Σχολείο Νησίου η λήξη των μαθημάτων θα είναι στις 15 Ιουνίου. Δηλώσεις στην κάμερα του emvolos.gr έκαναν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μάνος Βαρακλής και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Νησίου Παναγιώτης Πατρίκας. Από το emvolos.gr να ευχηθούμε στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά!!!

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

ΑΓ ΝΗΣ 1 ΑΓ ΝΗΣ 2

Προηγούμενο άρθροΕνεργοποίηση του θεσμού της κοινωφελούς εργασίας ως κύριας ή εναλλακτικής ποινής ανακοίνωσε ο υπ. Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Πρώτο κουδούνι και αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Βίντεο – Φώτο