Νησελούδι Ημαθίας: Εορτασμός της κοιμήσεως της Αγίας Άννης με πολιτιστικές εκδηλώσεις. (Βίντεο-φωτό)

Με αφορμή τον εορτασμό της κοιμήσεως της Αγίας Άννης, για ακόμη μία χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νησελουδίου «Το Παλιό Σχολείο», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου εορταστικές εκδηλώσεις, το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουλίου 2017.

Ρεπορτάζ: Αγαθούλα Γεωργιάδου

Μετά την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού στον ομώνυμο Ιερό Ναό, ακολούθησε η περιφορά της εικόνας της Αγίας Άννης γύρω από την πλατεία Μακεδονίας.

Στην συνέχεια, την εκδήλωση άνοιξε η κ. Αλεξάνδρα Κοντοπού, ευχαριστώντας θερμά όλους τους χορηγούς, συλλόγους και εθελοντές για την χρηματική βοήθεια, αλλά και την ανιδιοτελή τους προσφορά για την οργάνωση της αποψινής εκδήλωσης και την συνεχή στήριξη στις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νησελουδίου. Θερμές ευχαριστίες δόθηκαν και στους παρευρισκομένους,  επίσημους και μη που τιμούν κάθε χρόνο την μεγάλη πανήγυρη του χωριού.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε λίγο αργότερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουφαλίων «Μακεδονία», παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς με ζωντάνια και λεβεντιά, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στο κοινό. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν και οι χορευτές του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας, μα δεν  κατάφεραν να παραβρεθούν λόγω πένθους.

Η υπέροχη βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα από την ορχήστρα του κ. Αργύρη Μάντζιου και την εξαιρετική φωνή της κα. Γεωργίας Θεοδώρου.

Από πλευράς δημοτικής αρχής, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δριστάς, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Στέφανος Δελιόπουλος, ο κ. Φάνης Γκιουρτζής , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μπρουσκέλης και ο Πρόεδρος της ΤΚ Πρασινάδας κ. Δημήτρης Νουσιόπουλος.

Δείτε το πλούσιο ρεπορτάζ:

Δείτε το βίντεο:

Φωτό: