Νίκος Ανδρουλάκης: Ισχυρή εντολή για να υπάρχει μια δύναμη πραγματικής ελπίδας

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας σε όλη την Ελλάδα για να ανατραπεί ένας πολιτικός συσχετισμός μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, που είναι άγονος και ατελέσφορος.

Τοξικό κλίμα σύγκρουσης και καμία κουλτούρα υγιούς δημόσιου διαλόγου σε όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία, όπως η οικονομία, οι ανισότητες, η ενεργειακή κρίση.

Στην απέναντι όχθη είμαστε εμείς, η δημοκρατική παράταξη, που με τις προτάσεις μας για πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος, για δίκαιη πράσινη μετάβαση που θα καθιστά εφικτή τη δυνατότητα αγροτών και κτηνοτρόφων να συγκροτήσουν ενεργειακές κοινότητες προκειμένου να διασφαλίσουν το κόστος παραγωγής τους και να μην είναι σήμερα σε μια απελπιστική κατάσταση, με προτάσεις για ένα νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους, αύξηση του κατώτατου μισθού, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, προσπαθούμε με έναν αποτελεσματικό τρόπο να δώσουμε ευκαιρίες σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και να απαντήσουμε στη μεγάλη πρόκληση της εποχής, που είναι οι κοινωνικές ανισότητες και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Και εδώ από το Ρέθυμνο θέλω να ζητήσω από τον ελληνικό λαό στις επόμενες εθνικές εκλογές να μας δώσει ισχυρή εντολή ώστε το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει ξανά ως πρωταγωνιστής για να υπάρχει μια δύναμη πραγματικής ελπίδας και όχι ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελιτισμός της Νέας Δημοκρατίας να καταδικάζουν τη χώρα να μένει στην υστέρηση.

Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε:

Δεν κρατώ μεζούρα. Δεν μετρώ αποστάσεις . Έχουμε άλλες αξίες και άλλο πρόγραμμα. Είμαστε τρία διαφορετικά κόμματα. Θεωρώ ότι αυτό το κόμμα με τις ιστορικές και κοινωνικές του ρίζες σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα εδώ στην Κρήτη, μπορεί να επιστρέψει δυναμικά για να γυρίσει σελίδα ο ελληνικός λαός. Αξίζει περισσότερα απ’ όσα του προσέφεραν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας ως Πρωθυπουργο

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία του Βουλευτή Σερρών Κωνσταντίνου Μπούμπα στο Ετήσιο Μνημόσυνο του Εμμανουήλ Παππά
Επόμενο άρθροΑδ. Γεωργιάδης για το «καλάθι των παιχνιδιών»: Είμαστε κοντά σε συμφωνία, υπάρχει διάθεση και από τα καταστήματα