Νικόλας Καρανικόλας: Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το Δασαρχείο μας – Προτεραιότητά μας η προστασία ολόκληρου του βουνού μας και της δημοτικής δασικής έκτασης 3 συνημμένα • Σαρώθηκε από το Gmail

Προτεραιότητά μας η προστασία ολόκληρου του βουνού μας και της δημοτικής δασικής έκτασης

Επίσκεψη στο Δασαρχείο Νάουσας πραγματοποίησε ο Νικόλας Καρανικόλας νυν Δήμαρχος Νάουσας, εκ νέου υποψήφιος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί».

Ο κ. Καρανικόλας συναντήθηκε με τον Δασάρχη κ. Γιώργο Παπαγεωργίου, δασολόγους και εργαζόμενους της υπηρεσίας. Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν εκτενώς θέματα προστασίας και διαχείρισης της δημοτικής δασικής έκτασης, της στελέχωσης των δασικών υπηρεσιών κ.ά.

Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία τον κ. Παπαγεωργίου και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τη σημαντική συνέργεια της σημερινής δημοτικής αρχής και του Δασαρχείου Νάουσας, όπως στο θέμα της δημιουργίας του δικτύου των μονοπατιών του Βερμίου, καθώς και στην προετοιμασία της μελέτης πυρασφάλειας που ολοκληρώθηκε με τους πλέον ειδικούς της χώρας μας και σε συνεργασία με τις τοπικές δυνάμεις και τους αρμόδιους φορείς (Δήμος, Πυροσβεστική και Δασαρχείο). Πρόκειται για μια πρότυπη μελέτη πυρασφάλειας όλου του βουνού μας, όπως τόνισε ο κ. Καρανικόλας, προϋπολογισμού άνω των 2 εκατ. ευρώ, η οποία το προσεχές διάστημα θα ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και θα υλοποιηθεί την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Προηγούμενο άρθροΟι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας για τα σχολεία
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Οι μαθητές του 7ου δημοτικού έσωσαν πληγωμένο πουλί