Νικόλας Καρανικόλας: Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Νοσοκομείο Νάουσας που ξεχωρίζει για την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα των συμπολιτών μας

Το Νοσοκομείο Νάουσας επισκέφθηκε ο Νικόλας Καρανικόλας νυν Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί».

 

Ο κ. Καρανικόλας συναντήθηκε αρχικά με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Κωνσταντίνο Λυκοστράτη και στη συνέχεια επισκέφθηκε τμήματα της νοσοκομειακής μονάδας και συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
«Από την αρχή της θητείας μας μέχρι και σήμερα υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Νοσοκομείο της Νάουσας. Τρόφιμα, μηχανήματα, εργασίες συντήρησης αλλά και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης είναι μόνο μερικά από αυτά που με πολλή αγάπη προσφέραμε στο νοσοκομείο μας. Την επόμενη προγραμματική περίοδο συνεχίζουμε με κάθε τρόπο και αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη της νοσοκομειακής μας μονάδας, που ξεχωρίζει για την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα των συμπολιτών μας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο νυν Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές,  Νικόλας Καρανικόλας.

Προηγούμενο άρθροΡυθμίσεις για την κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη της Αλεξάνδρειας, αύριο Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΙ.Ω. ΕΛΚΕΘΕ: Ζωντανή καταγραφή της κακοκαιρίας Daniel μέσω του συστήματος Ποσειδών