Νικήτρια η ομάδα γυναικών του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας εναντίον τις ομάδας Γ.Σ. Γρεβενών

Ούτε η αξιόλογη ομάδα των Γρεβενών καταφέρει να σταματήσει το νικηφόρο σερί της ομάδας μας. Σε μεγάλη φόρμα πλέον η ομάδα μας, παίζοντας κατά διαστήματα βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

Η σκληρή δουλειά των προπονήσεων και η σωστή καθοδήγηση του coach Σταυρόπουλου φαίνεται εντός αγωνιστικού χώρου και το αποτέλεσμα προκαλεί το θαυμασμό όχι μόνο του φίλαθλου κοινού αλλά και των αντιπάλων!

  Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού ο ΓΑΣ υπερίσχυσε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ακόμη κι όταν στο δεύτερο σετ οι γυναίκες μας βρέθηκαν με την “πλάτη στον τοίχο ” μένοντας πίσω στο σκορ με 11-18 έδειξαν τεράστια ψυχραιμία και αποφασιστικότητα που το κατέκτησαν κι αυτό σχετικά άνετα με 25-21.

Έτσι φτάσαμε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, που μας καθιερώνει στην τρίτη θέση κι έπεται συνέχεια…. 😉

Την επόμενη αγωνιστική (2/2/2020) ταξιδεύουμε στην όμορφη Καστοριά όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ της Μακεδονίας.

ΣΕΤ: 25-18, 25-21, 25-20

Σύνθεση : Χατζοπούλου Δήμητρα, Τόζογλου Γεύση, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χουτζοπούλου Χριστίνα, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα, Χουτζοπούλου Κική, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Ντούφα Στέλλα, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα

Επόμενη αγωνιστική :

Κυριακή 2/2/2020

Ώρα :14:00

ΑΠ Καστοριάς – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ… Πάντα ένα βήμα μπροστά!!!