Νεότερα για τη ληστεία στην Αλεξάνδρεια – Η ταχυδρομικός είχε μαζί της και την 12χρονη κόρη της

Το τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρεια σχημάτισε δικογραφία εναντίον πέντε αγνώστων ατόμων που διέπραξαν σήμερα στις 11 το πρωί ληστεία σε 44χρονη  γυναίκα ταχυδρομική πράκτορα – διανομέα.

Συγκεκριμένα οι πέντε δράστες εποχούμενοι σε ΙΧ αυτοκίνητο και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, με μια απότομη κίνηση επί  του οδοστρώματος έκοψαν την κίνηση του ΙΧΕ οχήματος της ταχυδρομικής  πράκτορα – διανομέα και στο οποίο επέβαινε και η 12χρονη ανήλικη κόρη της. Οι δράστες αποβίβασαν από το όχημα την μητέρα και την κόρη της και κατόπιν με την απειλή κυνηγετικού όπλου πήραν την τσάντα της που περιείχε το ποσό των 15.000 ευρώ.

Το ανωτέρω  ποσό είχε παραληφθεί από την παθούσα από το κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. Αλεξάνδρειας και προοριζόταν για πληρωμή συντάξεων. Επίσης άρπαξαν από την παθούσα ένα χρυσό σταυρό, διάφορα έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια οι πέντε δράστες παράτησαν το όχημα με το οποίο έκαναν τη ληστεία σε αγροτική περιοχή λίγο έξω από το Νεοχώρι Ημαθίας το οποίο και πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν διάφορα στοιχεία που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό τους. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες ανήκε σε γυναίκα και είχε κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη στις 21 Απριλίου 2019.