Νεοχώρι Ημαθίας: Γιορτή αγάπης η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου Η ΕΛΠΙΔΑ. – βίντεο – φωτο

Με αθρόα προσέλευση κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία το πρωί της Κυριακής 21 Ιουνίου στο Νεοχώρι Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Ημερομηνία σημειολογική για τα χρονικά του χωριού καθώς και το νεοσύστατο τοπικό σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Η ΕΛΠΙΔΑ, που έφερε τη σφραγίδα της διοργάνωσης. Σε συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου. Αξιοθαύμαστη στάθηκε επίσης η προσφορά μεγάλης μερίδας των κατοίκων, που πρόσφεραν πρόθυμα την οικειοθελή τους βοήθεια για τον άρτιο οργανωτικό αποτέλεσμα. Πρωτόγνωρη ήταν η εικόνα στο κέντρο του χωριού σήμερα το πρωί, με την παρθενική αιμοδοσία να παίρνει διαστάσεις μιας μεγάλης γιορτής αγάπης. Αξιοσημείωτο ήταν ότι στήθηκαν επιμελώς μπουφές, κιόσκι και λειτουργικά σταντ ζωγραφικής για τα παιδιά, τόσο μπροστά από την κοινότητα, όσο και στην κεντρική πλατεία.

Τέλος, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Η ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί τους Αντώνη Βεζύρογλου για την οικονομική χορηγία, Μαριάννα Παναγιωτίδου κατάστημα υποδημάτων Λουξ, Γιώργο Σιακαβάρα και Νίκο Χοχλιούρο για την προσφορά του μπουφέ.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες: