Νάουσα: Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας – Τελετή αποφοίτησης

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας η ημερίδα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας και τελετή αποφοίτησης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι διάφορων φορέων της Νάουσας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Αρσινόη Παρασκευά, μίλησε για το ρόλο που επιτελούν τα Σ.Δ.Ε. ανά την Ελλάδα, τη φιλοσοφία και τις εκπαιδευτικές τους ιδιαιτερότητες. Ακολούθησε η συνοπτική παρουσίαση, από εκπαιδεύτρια του σχολείου, των σχεδίων  δράσης που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2016-2017.

Σχολ 2ης ευκαιρίας αποφ 2στο σχολείο της Νάουσας. Στη συνέχεια η χορωδία των εκπαιδευόμενων του Σ.Δ.Ε. Νάουσας ερμήνευσε τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και δύο εκπαιδευόμενοι του Β’ Κύκλου Σπουδών μίλησαν για τις προσωπικές τους εμπειρίες και την πορεία τους στο Σ.Δ.Ε. Νάουσας. Ακολούθησε η απονομή των απολυτηρίων τίτλων των εκπαιδευόμενων του Β’ Κύκλου Σπουδών του σχολείου και δεξίωση για τους παρευρισκόμενους.

Σχολ 2ης ευκαιρίας αποφ 1Η τελετή αυτή υπήρξε η επισφράγιση του έργου μιας ολόκληρης χρονιάς, τόσο των εκπαιδευόμενων, όσο και των εκπαιδευτών και συμβούλων του Σ.Δ.Ε. Νάουσας. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας συγχαίρει τους αποφοίτους του για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Επίσης, σας υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος συνεχίζονται έως και 30 Ιουνίου. Για πληροφορίες, στα τηλέφωνα 2332052161 για το σχολείο της Νάουσας και 2333023454 για το παράρτημα της Αλεξάνδρειας.

Προηγούμενο άρθρο«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρωταθλήτρια στη φοροεπιδρομή, αλλά ουραγός στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής»
Επόμενο άρθροΒέλγιο: Συμπληρωματική ενίσχυση 70 εκατ. ευρώ σε Ευρωπαίους φρουτοπαραγωγούς αλλοιώσιμων φρούτων – μήλα και αχλάδια, ροδάκινα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα και εσπεριδοειδή,