Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας: “Το ζήτημα Τσαβδαρίδη δεν είναι νομικό, αλλά ΗΘΙΚΟ”

Ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης απασχόλησε αρνητικά τις τελευταίες ημέρες την κοινή γνώμη όχι μόνο της Ημαθίας, αλλά όλης της Ελλάδος. Το θέμα γνωστό. Η διεκδίκηση επιπλέον χρηματικών ποσών από το Δήμο, ενώ λαμβάνει ως Βουλευτής την βουλευτική αποζημίωση.

Προφανώς δεν του αρκεί η βουλευτική αποζημίωση και διεκδικεί δικαστικά επιπλέον χρήματα, τα οποία θα του καταβληθούν από τους δημότες της πόλης της Βέροιας, αν και εφόσον δικαιωθεί.

Το ζήτημα δεν είναι νομικό, αλλά ΗΘΙΚΟ. Μια λέξη και ένα εννοιολογικό περιεχόμενο πολύ πιο σημαντικό από οποιαδήποτε νομική διάσταση.

Βέβαια, κατά δήλωσή του ο κ. Τσαβδαρίδης δήλωσε ρητά ότι αποποιείται (βλ. σχετικά http://www.alli-apopsi.gr/topika/antiparathese-l-tsabdaride-me-ton-suriza-gia-ten-epaggelmatike-tou-skhese-me-ton-demo-beroias.html?fbclid=IwAR0-ZEZNQHehBT2a9jOLPlxo41jMSjjS2Rs8FX3ZMKbOZFtiAs5Tli9Piw4

και https://www.veriotis.gr/2021/06/tsabdaridis-paraitoymai-apo-tis-nomimes-axioseis-moy.html)

του νομικού (και μόνο) δικαιώματος του να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να λέει την αλήθεια και να μην επιδίδεται και πάλι σε παραγωγή ψευδών ειδήσεων (fake news), όπως έπραξε μόλις προ ολίγων ημερών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΝέα Δημοκρατία: “Ούτε η Δημοκρατία, ούτε η Νέα Δημοκρατία τρομοκρατείται ή εκφοβίζεται από τους τραμπούκους”
Επόμενο άρθροΤρίκαλα: Η τρέχουσα επιδημία θα επηρεάσει τους γάμους και την γαμηλιότητα στην Ελλάδα; Τι λέει έρευνα που διεξάγεται στο Παν. Θεσσαλίας