Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες μαθητές του Νομού σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Το όνειρο για εκατοντάδες μαθητές του νομού μας έγινε πραγματικότητα. Μετά από ένα πολύ κοπιαστικό χρόνο με συνεχής προσπάθεια και άγχος, ήρθε η επιτυχία της εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της πατρίδας μας. Σ ΄όλα αυτά τα νέα παιδιά δίνουμε τα συγχαρητήρια και την ευχή για μία λαμπρή σταδιοδρομία τόσο στην φοιτητική τους, όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική  τους ζωή.

Ευχόμαστε να γίνουν μέσα από την παιδεία τους και την επιστημονική τους γνώση οι άριστοι νέοι άνθρωποι που θα αλλάξουν την ελληνική κοινωνία προς το καλύτερο. Προς μία κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο, με σεβασμό στη δημοκρατία, στην ελευθερία της σκέψης, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της..

Για τη νεολαία που σήμερα δεν άνοιξαν οι πύλες των Πανεπιστημίων, δεν πρέπει να το θεωρούν  ως αποτυχία, γι΄ αυτό τονίζουμε ότι τίποτε δεν χάθηκε, υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία, αλλά  και εκείνες οι ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Η ζωή δεν εξαντλείται  εδώ, γιατί  είναι μία συνεχής προσπάθεια με  επιμονή και υπομονή  σε χαρές και λύπες.

Επίσης συγχαίρουμε όλους τους καθηγητές και τους γονείς για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτόν τον δύσκολο  χρόνο με τους μαθητές.

 

  Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδη και των περιφερειακών του συμβούλων για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Επόμενο άρθροΓια πρώτη φορά δεξαμενόπλοιο πέρασε την Αρκτική χωρίς συνοδεία παγοθραυστικών