Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Απάντηση στο ΚΙΝ.ΑΛ. με αφορμή την επίσκεψη Σκουρλέτη στη Βέροια

Γνωστή η παροιμία “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης΄΄.

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ ο Πάνος Σκουρλέτης τους έφταιξε και όχι η ύπαρξη χρεών  της τάξεως των 200 εκ. ευρώ; Άλλαξε ή δεν άλλαξε ΑΦΜ το παλιό ΠΑΣΟΚ; Και αν άλλαξε γιατί το έκανε;

Εσείς που κόπτεστε για τη δημοκρατία, μπορείτε να μας πει κάποιος πως ψήφισε το ΠΑΣΟΚ ή Δημοκρατική Συμπαράταξη ή  ΚΙΝΑΛ κλπ, για τη θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής ως μοναδικό εκλογικό σύστημα;

Μπορεί να μας πει κάποιος τίνος στελέχη ήταν ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Παπαντωνίου;

Κάποια τοπικά στελέχη έχουν πάρει τη γραμμή Κυριάκου και Φώφης, σε μια νεοσυντηρητική πολιτική, κάνοντας το μαύρο άσπρο. Το ευτύχημα είναι ότι ο απλός ψηφοφόρος δεν συμμερίζεται την άποψή σας  ούτε την πολιτική θέση της τοπικής ηγεσίας, αλλά και πολύ περισσότερο της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Για να μην αναφερθούμε στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και το διαπιστωμένο πλιάτσικο που υπέστη από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.  Άλλωστε δεν είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη των διοικήσεων που κατηγορούνται. Μην δακρύζετε, μην κλαίτε για τους παραγωγούς, δεν σας πιστεύει κανείς.

Ζητάτε εκλογές. Αλήθεια γιατί; Για να μην καταστραφεί ο τόπος όπως λέτε ή γιατί το ΚΙΝΑΛ ίσως να μην προλάβει τις εκλογές του 2019. Είναι ένα ερώτημα και αυτό. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι ο τόπος δεν μπορεί να πάει σε εκλογές όχι μόνο για πολιτικούς λόγους αλλά κυρίως για οικονομικούς. Η ηγεσία σας όμως εναρμονίστηκε και σ΄ αυτό το θέμα με τη ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και τα τοπικά στελέχη του, που  ενστερνίζονται την νεοσυντηρητική πολιτική, θα δημιουργήσει το δημοκρατικό κοινωνικό  μέτωπο, με δυνάμεις και προσωπικότητες της αριστεράς  και της σοσιολδημοκρατίας  με τον απλό κόσμο ,  για  να αλλάξει η πορεία αυτού του τόπου ώστε να γίνει μια χώρα σύγχρονη, δημοκρατική και αναπτυξιακή προς όφελος του λαού και όχι των λίγων. Αφήνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις πολιτικές δυνάμεις που χρεωκόπησαν τη χώρα και φτωχοποίησαν τον λαό της.

Γραφείο τύπου

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΝάουσα: Μια ξεχωριστή μέρα για το ΥΦΑΔΙ μας
Επόμενο άρθροΒέροια: Τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης ξιφών στους νέους υπαστυνόμους Β΄