Μύνημα του αθλητικού τμήματος Ν.Ε Σύριζα Ημαθίας, για την προσπάθεια οικειοποίησης αθλητικών έργων από την κυβέρνηση της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Συνεχίζεται απ΄ότι φαίνεται η  οικειοποίηση  έργων και πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από την σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ,  όχι μόνο σε κεντρικά ζητήματα αλλά τώρα και σε τοπικά.

Πως αλήθεια να εξηγήσει κάποιος την ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπαρτζώκα Αναστάσιου, περί δύο αθλητικών κέντρων (του γηπέδου 5Χ5 του ΔΑΚ Μακροχωρίου και την κατασκευή αρδευτικού δικτύου στο γήπεδο της Χαρίεσσας)  που φέρνει σε πέρας η σημερινή γραμματεία Αθλητισμού. Μόνο που τα συγκεκριμένα έργα όπως και άλλα που δρομολογήθηκαν στο νομό, άλλα και κάποια που έχουν περατωθεί, δεν είναι έργα της σημερινής κυβέρνησης, αλλά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλουμε να φανούμε ότι μαλώνουμε για το “πάπλωμα΄΄, αλλά αυτό το πάπλωμα των αθλητικών έργων είναι της προηγούμενης κυβέρνησης. Της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είτε το θέλετε είτε όχι.

Είχαν δρομολογηθεί από το 2017 κατά την επίσκεψη του τότε γ.γ Αθλητισμού κ. Συναδινού στην Ημαθία, μετά από πρόσκληση του αθλητικού τμήματος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Κάποια πραγματοποιήθηκαν όπως ο τάπητας του κλειστού γυμναστηρίου Αλεξάνδρειας κλπ. Είναι αλήθεια ότι τα συγκεκριμένα έργα καθυστέρησαν όχι όμως με την ευθύνη της πρώην κυβέρνησης, όπως ψευδώς αναφέρεται ο κ. Μπαρτζώκας, αλλά με ευθύνη των δήμων που  κατέθεταν μελέτες, οι οποίες δεν τηρούσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις των προγραμματικών συμβάσεων, έτσι ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία ολοκλήρωσης των. Αυτό επαληθεύεται και από την σχετική αλληλογραφία που θα μπορούσε να είχε διαβάσει, αν ήταν ειλικρινείς. Για να αποφύγετε και στο μέλλον τέτοιες “πονηριές΄΄ σας αναφέρουμε όλα τα  έργα:

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΡΟΔΑΚΙΝΕΑΣ  ΝΑΟΥΣΗΣ
  • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΡΑΧΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΙΛΑ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟ ΝΑΟΥΣΗΣ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ ΝΑΟΥΣΗΣ
  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟ ΝΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ.
  • ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙ ΝΑΟΥΣΗΣ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΙΕΣΣΑ ΝΑΟΥΣΗΣ
  • ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΓΗΠΕΔΟΥ (5Χ5) ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

Επομένως κ. Μπαρτζώκα ούτε πιέσατε, ούτε διεκδικήσατε και προφανώς ούτε πετύχατε την ένταξη αυτών των δύο έργων, γιατί ήταν ενταγμένα από το 2018. Αυτό το οποίο έγινε είναι ότι απλά σας τα ανακοινώσανε από τη Γ.Γ Αθλητισμού και εσείς μας τα παρουσιάζετε ως δική σας επιτυχία, μάλιστα οικειοποιώντας έργα άλλης κυβέρνησης.

 Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, τόσο από εσάς, όσο και από την κυβέρνησή σας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Ο λαμπρός εορτασμός για την 107η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το σεμινάριο CEPOL της Αστυνομικής Ακαδημίας στο Πανόραμα Βέροιας