ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας τρίτης ηλικίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η

Οκτωβρίου ευχόμαστε στα μέλη του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας αλλά και σε όλους τους ηλικιωμένους συνδημότες μας να έχουν καλή υγεία, μακροημέρευση ,πολύτιμες ευχές   ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που  βιώνουμε σήμερα  λόγω  της πανδημίας του Κορωνοϊού .

Από τον εγκλεισμό των ηλικιωμένων συμπολιτών μας προέκυψαν ανάγκες, τις οποίες προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε σαν Νομικό Πρόσωπο μέσα από τα προγράμματα του Βοήθεια στο Σπίτι με την παροχή όχι μόνο υλικής βοήθειας (με την καθημερινή παροχή γευμάτων ,με την συνεργασία του Δήμου ,της Περιφέρειας ,αλλά και Εθελοντών ) καθώς και  νοσηλευτικής και ψυχολογικής  στήριξης.

Στα 36 χρόνια λειτουργίας του ΚΑΠΗ μας, είθισται να εορτάζεται αυτή  η ημέρα μέσα από στοχευμένες δράσεις με την συμμετοχή των μελών σε χορούς ,συνεστιάσεις εκδρομές,

ομιλίες κ.λ.π. Δράσεις που δυστυχώς μας στέρησε η πανδημία και που ελπίζω σύντομα να μας επιτρέψουν οι συνθήκες να ζήσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό.

  Σαν πρόεδρος του Νομικού (ΟΠΑΚΟΜ) υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα  κοντά σας με σεβασμό και αγάπη και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα συναντηθούμε ξανά όλοι μαζί  στο  ΚΑΠΗ για να συνεχίσουμε τις εκδηλώσεις μας εκεί που τις αφήσαμε.

   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

                                                                ΜΕ ΤΙΜΗ

                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΚΟΜ

                                                      ΡΕΣΙΝΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Προηγούμενο άρθροΔημοτική Μικτή Χορωδία Πλατέος Ημαθίας
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ TOY ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 10.00)