Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Λόγω της περιοδείας της διοίκησης στην Κρήτη που βρίσκεται σε εξέλιξη, το μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank κ. Φωκίωνα  Καραβία στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένο και συνοψίζεται στα εξής:

 

«Η τουριστική επιχειρηματικότητα, που στήριξε την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης, πρωταγωνιστεί σήμερα και στη φάση της ανάπτυξης. Η Eurobank, τράπεζα του τουρισμού, βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου για να χρηματοδοτήσει τις αναγκαίες επενδύσεις ώστε όλες οι επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, να αξιοποιήσουν το παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγεται. Με το Ταμείο Ανάκαμψης και τα άλλα ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, με εύρωστες τράπεζες και διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον μπορούμε σήμερα να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της χώρας και να βάλουμε τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Έτσι ώστε τα ρεκόρ που αναμένονται τη φετινή χρονιά να είναι μόνο η αρχή.»

 

Προηγούμενο άρθροΟ συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης στο Αμύνταιο
Επόμενο άρθροΠαραχώρησης stand της παραλίας για συνεδρίαση κάθε μήνα του διοικητικού συμβουλίου του πανελληνίου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος