Μελίκη: Το emvolos.gr στο σημείο κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου – Δηλώσεις – Βίντεο- Φώτο

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την  κατασκευή του αποχετευτικού αγωγού μήκους 18.700 μέτρων που θα οδηγεί με βαρύτητα τα λύματα προς τον χώρο του βιολογικού καθαρισμού.

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Ένα έργο που περίμεναν χρόνια οι πολίτες του πρώην δήμου Μελίκης μπαίνει σε φάση υλοποίησης ,  ένα έργο που αναμφισβήτητα  αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών  και δίνει λύση στο χρόνιο πρόβλημα των συσσώρευσης λυμάτων στους απορροφητικούς βόθρους και στα παρακείμενα ρέματα που σταδιακά επιβαρύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής. Η διάρκεια κατασκευής του έργου θα διαρκέσει ένα χρόνο, ενώ αναμένεται σταδιακά να ξεκινήσει και η δεύτερη φάση του έργου που είναι η κατασκευή ενός σταθμού επεξεργασίας λυμάτων σε οικόπεδο που έχει δεσμεύσει ο δήμος. Τα έργα ξεκίνησαν από την  συμβολή των οδών Ιθάκης και Κωνσταντινουπόλεως (εκσκαφή και τοποθέτηση φρεατίων)  και θα προχωρήσουν προς την οδό Σωτήρη Περτσιούνη(πρώην Κέννεντυ).

Δείτε τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Ν. Σαρακατσιάνου και του προέδρου της δημοτικής ενότητας Μελίκης Αλέξανδρου Ακριτίδη στο βίντεο:

ΦΩΤΟ:

Προηγούμενο άρθροΆρης Παλαιοχωρίου: Απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Κώστα Βασιλείου.
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ: Ολόκληρη η κοινωνία και τα κόμματα πρέπει να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών