Μελίκη: Πρωτοχρονιάτικη επίδειξη Ακροβατικής Γυμναστικής του Μ.Α.Ο.Κ. Μελίκης Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ. – βίντεο – φωτό

Σε χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Μελίκης, παρουσιάστηκε σήμερα το βράδυ η λαμπερή Πρωτοχρονιάτικη επίδειξη Ακροβατικής Γυμναστικής του συλλόγου ΜΑΟΚ Μελίκης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τα εορταστικά ακροβατικά προγράμματα των τμημάτων, των οποίων ηγείται με ξεχωριστή επιτυχία η προπονήτρια Ελένη Μαμουτοπούλου. Την έναρξη της γιορτής προλόγισε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης Αλέξανδρος Ακριτίδης, εκφράζοντας τις θερμές του ευχές στο τμήμα ακροβατικής και τα συγχαρητήριά του για την επιτυχημένη πορεία που διαγράφει τόσο σε επίπεδο ζευγαριών όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κατά σειρά εμφάνισης τα παρακάτω τμήματα:

– 5,5-8 ετών:

Ζέρβα Βαρβάρα, Ζησιοπούλου Καλλιόπη, Θεοδωράκη Μαρία, Καραγκιοζόπουλου Αναστασία, Κοντογουλίδου Αθανασία, Μουρατίδου Μαντώ, Ντόβα Αντωνία.

– 8-10 ετών:

Ακριβού Ευαγγελία, Θυμιοπούλου Φανή, Κοντογουλίδου Διονυσία, Ματσούκα Μαριάνθη, Μπόγια Ραφαέλα, Νοβάκη Παναγιώτα, Ντόβα Παναγιώτα, Παπαδόπουλου Παναγιώτα, Παπάζογλου Έλλη, Πεϊμανίδου Κατερίνα, Πούλιου Εύη.

– Μικτό ζευγάρι Ε κατηγορίας (3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα), με τον Δημήτρη Δαλλόπουλο και την Ραφαηλία-Δέσποινα Ιωαννίδου.

– Τριάδα γυναικών Ε κατηγορίας (4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα) με τις Κατερίνα Πασιόπουλου, Αντωνία Παράσχου και Αναστασία Πασιόπουλου.

– Τέλος, η δυάδα γυναικών Ε κατηγορίας (2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα) με τις Δήμητρα Περπερά και Θάλεια Δαλλοπούλου.

Με το πέρας της εκδήλωσης δηλώσεις στην κάμερά μας παρέθεσε η προπονήτρια του τμήματος ακροβατικής γυμναστικής ΜΑΟΚ Μελίκης, Ελένη Μαμουτοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: