Μελίκη : Λαμπερά εγκαίνια της νέας κάβας ποτών και κρασιών του Σωτήρη Παραπούρα – Βίντεο – Φωτό

Με περισσότερα από 57 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ποτού και των κρασιών ο Σωτήρης Παραπούρας πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος, στην οδό Κεντρικής 5 στη Μελίκη Ημαθίας δίπλα στο παλιό κατάστημα που διατηρούσε.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Αρχικά, τελέσθηκε αγιασμός του καταστήματος και ακολούθησε μια όμορφη βραδιά με μουσική από Dj,  πλούσιο μπουφέ, και ποτά από την κάβα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά από τον ειδικό χώρο που υπάρχει εντός του καταστήματος ενώ στο πρώτο όροφο εξαιρετικές ποικιλίες από μονοποικιλιακούς καφέδες είχαν την τιμητική τους με τους επισκέπτες να γεύονται καφέδες από  τα εξαιρετικά χαρμάνια espreso που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cava Παραπούρας λειτουργεί από το 1966 στην περιοχή και τώρα πλέον με το καινούργιο κατάστημα που είναι από τα μεγαλύτερα στο Νομό Ημαθίας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του εξυπηρετώντας τις ανάγκες των καταναλωτών.

Στα κάβα Παραπούρας μπορείτε να βρείτε πλούσια γκάμα σε ποτά, μεγάλη ποικιλία σε κρασιά και ξηρούς καρπούς, αξεσουάρ κρασιών όπως και συνθέσεις δώρων. Καλές δουλειές!!!

Κάβα Παραπούρας

Αντιπροσωπεία Ποτών

Κάβα Ποτών

Κεντρικής 5 – Μελίκη Ημαθίας

Τηλ. 2331081228 – 6936888324

Email sotirispara@gmail.com

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΜέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Ευρωπός 2-1. – Με το δεξί στα μπαράζ ο Μέγας – Βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 14-5-2023 Ενημερωτικό Δελτίο του τελευταίου 24ωρου